Ο Harli Jordean ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα αγόρια της ηλικίας του… μιας και είναι μόλις 8 χρονών και… αφεντικό του εαυτού του, στήνοντας μια επιχείρηση πώλησης βώλων στο ίντερνετ!

Ο μικρός μεγιστάνας από το Λονδίνο χειρίζεται την ιστοσελίδα marbleking.co.uk τα τελευταία δύο χρόνια.

Η εταιρεία χειρίζεται πολλές χιλιάδες λίρες το χρόνο, ενώ οι παραγγελίες έρχονται μέχρι και από την Αμερική.

Ο Harli είναι τόσο απασχολημένος με την εταιρεία, που προσέλαβε τη μητέρα και τα δύο μεγαλύτερα αδέρφια του για να τον βοηθήσουν να ανταπεξέλθει στη ζήτηση των προϊόντων που έχει στην ιστοσελίδα του.

\"\"

Παρότι πηγαίνει στο δημοτικό, είναι επαγγελματίας σε ό,τι αφορά την εταιρεία του και έχει πολλά σχέδια για το μέλλον.

Θέλει να δημιουργήσει αλυσίδα καταστημάτων και να έχει τα μεγαλύτερα καταστήματα παιδικών παιχνιδιών στον κόσμο που θα πωλούν κάθε είδους βώλους.

«Στους φίλους μου αρέσει που έχω τη δική μου επιχείρηση. Στην αρχή δεν με πίστευαν, αλλά τώρα είναι από τους καλύτερους πελάτες μου. Μου αρέσουν πολύ οι βώλοι» λέει ο ίδιος.

\"\"

«Μου αρέσει να είμαι το αφεντικό, αλλά θέλουν να κάνουν και οι άλλοι δουλειά, έτσι ώστε αν κάτι πάει στραβά, να μην είναι όλο δική μου ευθύνη» προσθέτει.

Ξεκίνησε ανταλλάσσοντας βώλους με τους φίλους του. Όταν όμως τα άλλα παιδιά του τους πήραν όλους, ο Harli ζήτησε από τη μαμά του να του αγοράσει άλλους στο διαδίκτυο.

\"\"

Δυσκολεύτηκαν πολύ να βρουν μια σελίδα σαν αυτή που έψαχναν και τότε ο Harli ζήτησε από τη μητέρα του να τον αφήσει να φτιάξει το δικό του site.

Μέσα σε λίγους μήνες οι παραγγελίες είχαν ξεπεράσει κάθε προσδοκία και ο 8χρονος τις επεξεργαζόταν όλες μόνος του.

(newsbeast)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook