Με τον Ευγένιο Κίτσα στο βασικό σχήμα θα παραταχθεί η Χερσόνησος κόντρα στον Ασπρόπυργο τον οποίο θα υποδεχθεί τη Κυριακή για την 20ή αγωνιστική της fl2, σε ένα από τα κρισιμότερα παιχνίδια των ερυθρόλευκων οι οποίοι παίζουν ένα από τα τελευταία του χαρτιά αναφορικά με τη παραμονή. 
 
Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός πήρε κανονικά μέρος στη τελευταία προπόνηση της ομάδας το πρωί του Σαββάτου (12/2) και έτσι τέθηκε στη διάθεσή του προπονητή του.
 
Ο Άγγελος Βαρδάκης υποδέχθηκε με ικανοποίηση τα ευχάριστα νέα και ως εκ τούτου αναμένεται να δώσει φανέλα βασικού στον Κίτσα ο οποίος έτσι επιστρέφει σε δράση έπειτα από δυο ματς στα οποία ήταν τιμωρημένος.
 
Από εκεί και πέρα, εκτός αποστολής βρίσκονται οι τραυματίες Τζιράκης και Αριστεινίδης, ενώ αντίθετα σε αυτή συμπεριλήφθηκαν ο Μανώλης Χαλκιαδάκης, που επέστρεψε από τραυματισμό και ο Ανδρέας Μπέρκης, το δελτίο του οποίου εκδόθηκε και βρίσκεται ήδη στην διάθεση των ανθρώπων της Χερσονήσου.
 
Ο 21χρονος έδειξε στο φιλικό κόντρα στον ΟΦΗ ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση και αναμένεται να προσφέρει σημαντικές λύσεις στην μεσαία γραμμή της ομάδας. Ο τεχνικός της Χερσονήσου αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον Πλατανιά.
 
Μοναδικός στόχος για τους "κόκκινους" είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης προκειμένου να βρεθούν (εφόσον ευνοήσουν και τα άλλα αποτελέσματα) ξανά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη του βαθμολογικού πίνακα.