Μπορεί το απουσιολόγιο, παραδοσιακά τη φετινή χρονιά, να είναι μεγάλο ωστόσο ο Διακάκης είναι στη ευχάριστη θέση να έχει περισσότερες επιλογές  σε σχέση μετά πολλά προηγούμενα παιχνίδια ενόψει της δύσκολης αναμέτρησης με τον Γιούχτα.
 
Και αυτό επειδή επιστρέφουν από τιμωρίες οι Χαλκιαδάκης και ο βασικός τερματοφύλακας της ομάδας Μπραουδάκης.
 
Από την άλλη, εκτός είναι ο τιμωρημένος Νεκτάριος Τσαγκαράκης (θα εκτίσει την τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του),  και οι τραυματίες Μανούσος Πετράκης, Πέτρος Πετράκης, Παπαδημητρίου, Σφυρής, Θεοδωρακάτος και Θεοδωρογλάκης  (οι δυο τελευταίοι ταλαιπωρούνται από ίωση). Συνολικά οι απουσίες φτάνουν τις επτά, αλλά σε σχέση με τα προηγούμενα ματς που ξεπερνούσαν τις δέκα  επιτρέπουν στον Διακάκη να …χαμογελάσει!
 
Ο τεχνικός του Ακρίτα σε δηλώσεις του εκφράζει την αισιοδοξία του ότι η ομάδα του μπορεί να πάριε αποτέλεσμα: «Την Κυριακή έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και θα αντιμετωπίσουμε μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος εκτός έδρας. Το γεγονός ότι έχουμε αρκετά καλή παρουσία στο αμυντικό κομμάτι στα δυο τελευταία παιχνίδια, μας κάνει να πιστεύουμε πως μπορούμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Θα χρειαστεί όμως και η τύχη».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook