Για τα χειρότερα είχε προετοιμαστεί ένας 59χρονος, στον οποίο οι γιατροί είπαν ότι είχε επιθετική μορφή καρκίνου του στομάχου. Κι αφού έκανε χημειοθεραπεία και υποβλήθηκε σε εγχείρηση, κατά την οποία του αφαίρεσαν το 80% του στομάχου, του είπαν ότι τελικά είχε γίνει λάθος.

Ο Γκράχαμ Λορντ (φωτο), μιλώντας σε εφημερίδα της Αυστραλίας για την περιπέτειά του, ανέφερε ότι είχε επισκεφτεί ένα παθολόγο επειδή είχε πόνους στο στομάχι. Εκείνος του είπε να κάνει κάποιες εξετάσεις, και όταν πήρε τα αποτελέσματα έμαθε ότι έχει καρκίνο επιθετικής μορφής και ότι αν δεν έκανε κάτι άμεσα, είχε μόλις έξι μήνες ζωής.

Ο 59χρονος ξεκίνησε άμεσα χημειοθεραπείες και στη συνέχει υποβλήθηκε σε εγχείρηση αφαίρεσης στομάχου. Όταν όμως έκανε επαναληπτικές εξετάσεις έξι εβδομάδες μετά, για να δει την εξέλιξη της ασθένειάς του, οι γιατροί του είπαν ότι είναι απολύτως υγιής και ποτέ του δεν είχε καρκίνο.

Όπως του εξήγησαν, είχε γίνει λάθος στο διαγνωστικό κέντρο, καθώς οι εξετάσεις του μπλέχτηκαν με εκείνες ενός άλλου ασθενή.

Εξαιτίας του ιατρικού λάθους, ο Λορντ δεν μπορεί πλέον να φάει καθιστός, ενώ έχει και κατάθλιψη.

Όπως είπε στην εφημερίδα, έχει ήδη καταθέσει μήνυση εναντίον του νοσοκομείου και των γιατρών, ωστόσο ακόμα κι αν κερδίσει, η λάθος διάγνωση τον έχει επηρεάσει για το υπόλοιπο της ζωής του \”και κανείς δεν μπορεί να κάνει τίποτα για αυτό\”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook