Δεν δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στη νέα κυβέρνηση ο βουλευτής της ΝΔ, Πάνος Καμμένος, όπως δήλωσε πριν από λίγο, από το βήμα της Βουλής, κατά τη διάρκεια της συζήτησης στην Ολομέλεια επί των προγραμματικών δηλώσεων

Εμμένοντας στην αρνητική ψήφο προς την κυβέρνηση Παπαδήμου ο βουλευτής της ΝΔ Πάνος Καμμένος δείχνει να υποστηρίζει τις χθεσινές του δηλώσεις σύμφωνα με τις οποίες «καλύτερα να με διαγράψουν από τη Συγγρού παρά να με φτύνουν στον δρόμο».

«Δεν δίνω ψήφο εμπιστοσύνης σε αυτή την κυβέρνηση» είπε ο Καμμένος και στη συνέχεια της ομιλίας του, διατύπωσε, σε υψηλότατους τόνους, βαριές κατηγορίες και χαρακτηρισμούς κατά του Παπακωνσταντίνου αλλά και του Πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου.

«Ποιά εμπιστοσύνη μπορούμε να δείξουμε σε έναν Πρωθυπουργό για τον οποίο η γαλλική εφημερίδα Le Monde αναφέρει ότι είναι από τους πρωτεργάτες της μεγάλης τράπεζας Golman Sacks, η οποία ορίζει τη νέα τάξη πραγμάτων και παρεμβαίνει και στην Ιταλία; Σε αυτή δούλευε κι ο κ. Παπακωνσταντίνου παλαιότερα», παρατήρησε ο Καμμένος.

«Υπάρχει ή όχι εμπιστοσύνη σε έναν πρωθυπουργό που αν μεν κρατήσει την πατριωτική του στάση έχει καλώς, αν όμως πράξει αυτά που υπόσχεται στην \”Τριμερή\” -που είναι μέλος- μαζί με τα συμφέροντα εκείνων των ΜΜΕ που τον στήριξαν, οδηγούν σε απαξία των πολιτικών, σε καταρράκωση κάθε θρησκείας και σε παγκοσμιοποίηση με επικράτηση των αγορών και των τραπεζών», συμπλήρωσε ο βουλευτής και κάλεσε όλους να αναλογιστούν ότι αυτή θα είναι η τελευταία Βουλή γιατί όπως υποστήριξε, «η επόμενη είναι συμφωνημένο να γίνει με λίστα και κάποιοι από μας δεν θα είμαστε μέσα γιατί μιλάμε πολύ».

Μεταξύ άλλων ο βουλευτής της ΝΔ επικαλέστηκε τις αναφορές για παραποίηση των στοιχείων για το έλλειμμα επί υπουργίας Παπακωνσταντίνου, υπογραμμίζοντας πως «ο κ. Παπακωνσταντίνου είναι σήμερα εδώ ως μέλος της νέας κυβέρνησης».

Αμεση ήταν η απάντηση του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, ο οποίος παρατήρησε ότι όσα ανέφερε ο Πάνος Καμμένος ακούγονται και αναγράφονται μόνο σε περιθωριακά blogs και δεν έχουν θέση στη Βουλή, καλώντας τον αν έχει στοιχεία για όσα λέει, να τα δώσει στη Δικαιοσύνη ή να ζητήσει κοινοβουλευτικό έλεγχο, για να προσθέσει χαρακτηριστικά ότι όλα τα άλλα είναι τζάμπα μαγκιές.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με δημοσίευμα στα nea.gr, οι «αναταράξεις» στο κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης συνεχίζονται με νέες δηλώσεις Χατζηγάκη μετά την απόφαση διαγραφής του τόσο από την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ όσο και από το κόμμα.

«Η διαγραφή μου από τη ΝΔ δεν με αγγίζει καθόλου» δήλωσε ο βουλευτής και πρώην υπουργός της κυβέρνησης Καραμανλή, Σωτήρης Χατζηγάκης.

Ο ίδιος διευκρίνισε πως όταν μιλάει για «ακροδεξιά σταγονίδια στη ΝΔ» εννοεί ορισμένους εκ των συνεργατών του Αντώνη Σαμαρά που όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν κουμάντο στο κόμμα.

«Η τακτική του Σαμαρά είναι επικίνδυνη, παίζει ζάρια στην πλάτη λαού», υποστήριξε ο Χατζηγάκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook