Σε μεγάλους μπελάδες έχει βάλει τον ΟΦΗ τελικά ο Μάριους Σουλεάπ καθώς όλα δείχνουν ότι η κρητική ομάδα έχει μπλέξει με έναν άνθρωπο όπου την μία μέρα λέει το ένα και την άλλη το άλλο.

Την Δευτέρα σε επικοινωνία που είχε άνθρωπος της ΠΑΕ με τον Ρουμάνο πρώην ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ είχε υποσχεθεί ότι θα στείλει την Τρίτη το χαρτί της εξόφλησης του στη FIFA όμως κάτι τέτοιο δεν το έπραξε ποτέ προβάλλοντας μάλιστα και νέες απαιτήσεις για να στείλει το σχετικό έγγραφο στην Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου.

Ουσιαστικά το θέμα του Σουλεάπ κρέμεται σε μια κλωστή αυτή την στιγμή καθώς μέχρι την Πέμπτη το πρωί θα πρέπει να έχει στείλει ο Ρουμάνος το έγγραφο εξόφλησης του στη FIFA για να μπορεί ο ΟΦΗ να έχει ελπίδες να άρει την τιμωρία που του έχει επιβάλει η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου.

Σε αντίθετη περίπτωση το διοικητικό συμβούλιο της Super League που θα συνεδριάσει την Παρασκευή για το συγκεκριμένο ζήτημα θα πρέπει να επιβάλει άμεσα την ποινή αφαίρεσης των έξι βαθμών στον ΟΦΗ από το πρωτάθλημα και η κρητική ομάδα στη συνέχεια θα διεκδικήσει να πάρει πίσω αυτούς τους πόντους μέσα από την χρονοβόρα διαδικασία της προσφυγής που έχει καταθέσει στο CAS.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ Σοφοκλής Πιλάβιος έχει κάνει τις ενέργειες του από μέρους του όμως αυτές θα μπορέσουν να φέρουν αποτέλεσμα μόνο στην περίπτωση που φτάσει στα χέρια της FIFA μέσω της Ρουμανικής ομοσπονδίας το έγγραφο εξόφλησης από τον Μάριους Σουλεάπ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook