Όποια ομάδα επισκέφτηκε το Μάλεμε  τους τελευταίους τρεισήμισι μήνες πήρε το αεροπλάνο της επιστροφής έχοντας υποκύψει στην ανωτερότητα του Πλατανιά.
Μεταξύ άλλων η Παναχαϊκή και ο Ηρακλής Ψαχνών με τους δαιμονισμένους ερυθρόλευκους του Καβακά να έχουν σκοπό να αναγκάσουν ακόμα ένα μνηστήρα του τίτλου να υποκλιθεί στη δύναμη του Μάλεμε, οι θαμώνες του οποίου «είδαν» για τελευταία φορά αντίπαλο να σκοράρει τον Λυκούδη στις 31 Οκτωβρίου (έκτοτε έχουν περάσει 516 λεπτά)! Ο Πλατανιάς υποδέχεται τη Κυριακή τη Ρόδο με στόχο να προσθέσει ακόμα ένα λιθαράκι για την άνοδο στη Football League.
 
Η Χανιώτικη ομάδα θέλει να εκμεταλλευτεί της εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται αναγκάζοντας και την ισόβαθμη της στη 3η θέση Ρόδο, να παραδεχθεί με τη σειρά της την υπεροχή του Πλατανιά…
 
Οι ερυθρόλευκοι με νίκη  στο ντέρμπι, θα εδραιωθούν στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας ενώ θωρείται πολύ πιθανό να κερδίσουν κι άλλη θέση και ακόμα να ανέβουν στη κορυφή. Αυτό είναι και το ισχυρότερο κίνητρο όπως ομολογεί και ο Καβακάς: «Ζούμε κι αναπνέουμε για να δούμε την ομάδα μας την Κυριακή να είναι 1η στο βαθμολογικό πίνακα! Θα είναι μεγάλη τιμή αλλά και μεγάλη διαφήμιση για τον τόπο, τα Χανιά και την Κρήτη γενικότερα.».
 
Για αυτή τη μεγάλη μάχη ο τεχνικός του Πλατανιά θα έχει άπαντες στη διάθεσή του
και την επιλογή να διαλέξει τους καλύτερους. Πιθανότατα πάντως θα στηριχθεί στην ίδια ενδεκάδα του αγώνα με τη Χερσόνησο.
 
Έτσι, εκτός απροόπτου ο Καβακάς θα παρατάξει τους εξής έντεκα: Λιούρδης, Αθανασιάδης, Κατρανίτσας, Τζανής, Παληγεώργος, Πότσι, Μουνάφο, Μιρτσέτα, Προβατίδης, Πιτσόκος, Κατσικοκέρης.
 
Ο Μακεδόνας τεχνικός μετά και την τελευταία προπόνηση που πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου (12/2), υπολογίζει σε 20 παίκτες, από τους οποίους, λίγη ώρα πριν τη σέντρα του αγώνα με τη Ρόδο, θα ξεχωρίσει τους 18 που θα αποτελέσουν και την αποστολή. Οι μοναδικοί που αποκλείστηκαν είναι οι Κομπογεννιτάκης και Βλαχάκης.

Η 20μελής αποστολή: Λιούρδης, Δασκαλάκης, Τζανής, Γεωργόπουλος, Παληγεώργος, Παπαδημητρίου, Κατρανίτσας, Αθανασιάδης, Τσοντάκης, Μαζιώτης, Μουνάφο, Πότσι, Μιρτσέτα, Λούκεζ, Νούτσος, Προβατίδης, Πιτσόκος, Κατσικοκέρης, Μαρτσάκης και Μπαξεβάνης.
 
Διαιτητής θα είναι ο αθηναίος Σφακιανάκης με βοηθούς τους Αδαμόπουλο – Απόκοτο (Αθηνών), 4ο τον Αντωνίου (Αθηνών) και παρατηρητή διαιτησίας τον ηρακλειώτη Συριγωνάκη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook