Γενικά καλός θα είναι ο καιρός σήμερα,Τετάρτη, με πιθανότητα ασθενών βροχών, στα ανατολικά και νότια, ειδικότερα στη βόρεια Κρήτη, όπου θα σημειωθούν ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά. Οι άνεμοι βαθμιαία εξασθενούν, στο Αιγαίο θα φτάσουν τοπικά τα 7 μποφόρ.

Γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός στην Αττική, με λίγες νεφώσεις τοπικά στα ανατολικά και βόρεια το πρωί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4-14 βαθμούς Κελσίου. Γενικά ηλιόλουστος και ο καιρός στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -01-13 βαθμούς Κελσίου.

Περισσότερη ηλιοφάνεια, λιγότερες νεφώσεις, γενικά καλός καιρός στη Μακεδονία και τη Θράκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -04-13 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο αίθριος προβλέπεται ο καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις στα νότια.

Στις Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο αίθριος θα εξελιχθεί ο καιρός, αν και το πρωί θα εκδηλωθούν τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, εντάσεως 3-5 μποφόρ, ενώ στα ανατολικά τοπικά μέχρι 6 μποφόρ.

Γενικά καλός καιρός στις Κυκλάδες με τοπικές βροχές το πρωί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10-15 βαθμούς Κελσίου.

Συννεφιασμένος θα είναι ο καιρός στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, εντάσεως 4-6 μποφόρ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook