Επιστολή με την οποία θεωρεί πως σε περίπτωση που πάει για \”δίκη\” στα κατεχόμενα δεν θα \”δικαστεί\” με δίκαιο τρόπο και για αυτό δεν θα μεταβεί στα κατεχόμενα, σύμφωνα με δημοσίευμα στο inews.gr, εξέδωσε ο πρώην υπουργός Οικονομικών Μιχάλης Σαρρής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση Μιχάλη Σαρρή:

Πήρα την απόφαση να μην μεταβώ στα κατεχόμενα στις 16 Νοεμβρίου, διότι πιστεύω ότι οι συνθήκες σύλληψης και κράτησης καθώς και οι μέθοδοι που χρησιμοποιήθηκαν για την εξασφάλιση ψευδομαρτυρίας, ακόμη και το ότι μέχρι και σήμερα το υποτιθέμενο μαρτυρικό υλικό δεν έχει δοθεί στους δικηγόρους μου, δεν αφήνουν καμία αμφιβολία ότι οι προϋποθέσεις για την ορθή απονομή δικαιοσύνης δεν υπάρχουν.

Πέραν τούτου υπάρχει και η πολιτική διάσταση του όλου θέματος την οποία λαμβάνω σοβαρά υπόψη. Για την απόφαση μου αυτή έχω και την σύμφωνο γνώμη του Γενικού Εισαγγελέα κ. Πέτρου Κληρίδη καθώς και άλλων έγκριτων νομικών.

Έχω τέλος την συνείδηση μου ήσυχη ότι δεν διέπραξα οποιονδήποτε αδίκημα και αντλώ δύναμη από την συμπαράσταση και αγάπη που νοιώθω και ζω καθημερινά και απλόχερα και για την οποία είμαι ευγνώμων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook