«Το “Dancing on Ice” μού έσωσε τη ζωή» δήλωσε κατά τη διάρκεια του κυριακάτικου live του show του ΑΝΤ1 η Πηνελόπη Αναστασοπούλου –μια δήλωση που πολλοί χαρακτήρισαν υπερβολική, με αποτέλεσμα η 34χρονη ηθοποιός να θελήσει, όταν βρέθηκε χθες καλεσμένη στην εκπομπή «Όλα», να εξηγήσει τι ακριβώς εννοούσε.

«Πέρασα μια φάση που πάλεψα πολύ με την κατάθλιψη. Συνέβησαν διάφορα πράγματα στη ζωή μου… πολύ ανατρεπτικά. Και επειδή, γενικότερα, είμαι πολύ αισιόδοξος άνθρωπος και δεν μου ταιριάζει όλο αυτό, προσευχόμουν να έρθει κάτι στη ζωή μου που θα με τραβήξει από αυτό το πράγμα» εξήγησε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Μάλιστα, αποκάλυψε σχετικά με τους λόγους που την οδήγησαν στην κατάθλιψη: «Έχασα έναν άνθρωπο από την οικογένειά μου. Επίσης, έχασα -από τη δική μου ζωή, όχι ότι δεν ζει πλέον- έναν άνθρωπο που ήταν πολύ σημαντικός για μένα».

Ο άντρας που βρισκόταν για αρκετά χρόνια στο πλευρό της Πηνελόπης Αναστασοπούλου ονομάζεται Γκρεγκ Μόργκαν και, όπως αναφέρει στο Yupi άτομο από το περιβάλλον του πρώην ζευγαριού, «η σχέση τους ήταν πολύ έντονη, ήταν και οι δύο πολύ ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλο. Υπήρξαν ζευγάρι για αρκετά χρόνια. Σήμερα, εκείνος μένει μόνιμα στην Αμερική, ενώ είναι μέλος ενός συγκροτήματος που ονομάζεται “Barb wire dolls”».

\"\"

Ο Γκρεγκ Μόργκαν κατά τη διάρκεια ενός live με το συγκρότημά του

\"\"

Από κοινή τους έξοδο τον Δεκέμβριο του 2009.

\"\"

\"\"

Παλιές προσωπικές φωτογραφίες του ζευγαριού

(yupi)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook