Τελειωμό δεν έχουν τα οικονομικά προβλήματα για την ΠΑΕ ΟΦΗ που ξεφυτρώνουν σαν τα «μανιτάρια» το ένα πίσω από το άλλο.

Πιο συγκεκριμένα στα γραφεία της κρητικής ΠΑΕ έφτασε την Τετάρτη το πρωί διαταγή πληρωμής για δύο επιταγές αξίας 40.000 ευρώ τις οποίες είχε πάρει ο Ανέστης Αγρίτης την περσινή σεζόν για χρήματα που του οφείλονταν βάση του συμβολαίου του.

Οι επιταγές αυτές δόθηκαν από τον πρώην παίκτη του ΟΦΗ σε έναν ιδιώτη για την αγορά ενός ακινήτου που είχε κάνει στη Μυτιλήνη αλλά δεν είχαν αντίκρισμα. Στη συνέχεια ο εν λόγω ιδιώτης κινήθηκε νομικά κατά της ΠΑΕ ΟΦΗ και δικαιώθηκε από το δικαστήριο μέσα σε χρόνο εξπρές.

Για να μπορέσει όμως να εισπράξει άμεσα τα χρήματα του επέστρεψε τις επιταγές στον Αγρίτη προκειμένου να μπορέσει να πάρει τα 80.000 ευρώ από το τηλεοπτικό συμβόλαιο που έχει ο ΟΦΗ με την Nova και τον O.Π.Α.Π. Τα χρήματα αυτά όμως δεν θα πάνε στα χέρια του πρώην παίκτη του ΟΦΗ αλλά του ιδιώτη που κυνήγησε νομικά την κρητική ΠΑΕ.

Όπως και να έχει πάντως ακόμη ένα σεβαστό ποσό που περίμενε να πάρει ο ΟΦΗ από το τηλεοπτικό του συμβόλαιο δεσμεύεται για ληξηπρόθεσμη οφειλή που δεν μπόρεσε η δεν φρόντισε να τακτοποιήσει έγκαιρα η κρητική ΠΑΕ.