Τη μοναξιά της κορυφής του 11ου ομίλου του πρωταθλήματος Μικτών ομάδων ΕΠΣ απολαμβάνουν οι Παίδες των Χανίων, που με απίστευτη ανατροπή στο φινάλε επιβλήθηκαν 6-3 του Λασιθίου.

Οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν σαφώς πιο βελτιωμένοι και ανταγωνιστικοί σε σχέση με την βαριά ήττα (11-0) της πρεμιέρας από το Ηράκλειο και με αιχμές τους Ζερβαλάκη και Αλήογλου δημιουργήσαν πολλά προβλήματα στην άμυνα της Μικτής ομάδας Παίδων της ΕΠΣΧ.

Βέβαια τα Χανιά… σπατάλησαν πολλές ευκαιρίες, ανάμεσα τους και ένα δοκάρι με τον Κοντορινάκη (26’), αλλά το Λασίθι έβαλέ πρώτο γκολ στο 36’. Ο Ζερβαλάκης με εκπληκτική κούρσα από τα δεξιά σέντραρε προς τον Προϊστάκη, που «έπιασε» αέρα, αλλά ο επερχόμενος Πετράκης με πλασέ σημείωσε το 0-1.

Στο δεύτερο 40λεπτο οι Παίδες της ΕΠΣΛ ξεκίνησαν με γκολ από το… πουθενά, αφού στο 44’ η σέντρα του Δασκαλάκη φαινόταν εύκολη υπόθεση για την άμυνα των Χανίων, αλλά ο Σκευοφύλαξ έκανε κακό υπολογισμό και με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα της ομάδας του (0-2).

Στο 47’ οι γηπεδούχοι μείωσαν με πλασέ του Καραντωνάκη μετά από απίστευτη ατομική ενέργεια του Πάτα, αλλά στο 54’ και κόντρα στη ροή του παιχνιδιού ο Ζερβαλάκης πέρασε στο σπριντ όποιο αντίπαλο παίκτη βρήκε μπροστά του και με ιδανικό τελειώμα πέτυχε το 1-3.

Μετά το 70’ όσοι βρέθηκαν στη Μοναχή Ελιά έγιναν μάρτυρες μιας απίστευτης ανατροπής. Αρχικά σε αυτό το λεπτό ο Ξηράκης αξιοποίησε το πέναλτι, που κέρδισε ο Καραντωνάκης, μειώνοντας σε 2-3.

Η ολική ανατροπή ήρθε με τα γκολ του Κοντορινάκη στο 77’, με πλασέ από γύρισμα του Καραντωνάκη, και στο 78’, με κοντινό πλασέ και διπλή προσπάθεια μετά από κεφαλιά του Πάτα και προσωρινή απομάκρυνση της μπάλας από την άμυνα.

Ένα παιχνίδι που έδειχνε να… στραβώνει για τα Χανιά κατέληξε τελικά σε θρίαμβο με δύο γκολ από τον Σκουλουδάκη στο 80’ και στο 80’+1’.

Καλή ήταν η διαιτησία του Μπερτάκη (Χρυσός-Χαροκοπάκης), αν και οι ηττημένοι έχουν παράπονα και θεωρούν ότι έκρινε το αποτέλεσμα.

Παίδες ΕΠΣΧ (Γιάννης Μηνάς-Βαγγέλης Πρόκος): Κορωνάκης, Ιερωνυμάκης (55’ Μαραγκουδάκης), Μπικάκης (45’ Σκουλουδάκης), Σκευοφύλαξ, Πάτας, Στεφανίδης, Λιάσκας, Ξηράκης, Τατάροβ (62’ Κοκκινάκης), Κοντορινάκης, Καραντωνάκης.

Παίδες ΕΠΣΛ (Ιορδάνης Τσιρκίνης): Κουκουρογιαννάκης, Κ. Παθιάκης, Καντούνιας, Διακαινισάκης, Σουρμενίδης, Χρυσοφάκης, Ζερβαλάκης (62’ Λαμπράκης), Δασκαλάκης, Προϊστάκης, Πετράκης, Αλήογλου.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook