Με πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Κώστα Τσίτα, η Μικτή Νέων της Ε.Π.Σ. Χανίων έκανε «σεφτέ» στις νίκες στο ενωσιακό πρωτάθλημα κερδίζοντας με 4-0 το Λασίθι στη Μοναχή Ελιά.

Ο νεαρός επιθετικός του Άρη Σούδας άνοιξε το σκορ στο 5’ με κεφαλιά μετά από ιδανική σέντρα του Φραγκιουδάκη, ενώ στο 41’ με πέναλτι, που κέρδισε ο Σκανδαλάκης από τον Γκέκα, έκανε το 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν κατά διαστήματα απειλητικοί και είχαν δοκάρι στο 44’ σε σουτ του Μουζιούρα.

Στο 70’ ο Τζαγκαράκης έκανε εντυπωσιακή ατομική ενέργεια έξω από την περιοχή και με σουτ πέτυχε το 3-0, για να «γραφτεί» ο επίλογος της νίκης των Νέων της ΕΠΣΧ στο 88’, όταν μετά από εξαιρετική προσπάθεια ο Γιουρουκάκης «έστρωσε» στον Τσίτα, που σούταρε ιδανικά για το τελικό 4-0.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Χρυσού (Μπερτάκης-Χαροκοπάκης).

Νέοι ΕΠΣΧ (Βαγγέλης Πρόκος-Γιάννης Μηνάς): Φραγκιαδάκης, Κελάκης, Φραγκιουδάκης (75’ Βιττωράκης), Πατεράκης, Χαραλαμπάκης, Μαράκης, Βαϊγκούσης, Καζαντζής (79’ Κοκονάκης), Τσίτας, Τζαγκαράκης, Σκανδαλάκης (62’ Γιουρουκάκης).

Νέοι ΕΠΣΛ (Νίκος Ατσαλής): Κασωτάκης, Στεφανάκης (42’ λ.τ Μ. Γρηγοράκης), Φουσκολαγουδάκης, Δασκαλάκης, Ν. Γρηγοράκης, Κοκολάκης, Γιαννικάκης (63’ Καφετζάκης), Μπιλανάκης (82’ Πουλής), Χρυσοφάκης, Γκέκας, Μουζιούρας.


Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook