Με πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Κώστα Τσίτα, η Μικτή Νέων της Ε.Π.Σ. Χανίων έκανε «σεφτέ» στις νίκες στο ενωσιακό πρωτάθλημα κερδίζοντας με 4-0 το Λασίθι στη Μοναχή Ελιά.

Ο νεαρός επιθετικός του Άρη Σούδας άνοιξε το σκορ στο 5’ με κεφαλιά μετά από ιδανική σέντρα του Φραγκιουδάκη, ενώ στο 41’ με πέναλτι, που κέρδισε ο Σκανδαλάκης από τον Γκέκα, έκανε το 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν κατά διαστήματα απειλητικοί και είχαν δοκάρι στο 44’ σε σουτ του Μουζιούρα.

Στο 70’ ο Τζαγκαράκης έκανε εντυπωσιακή ατομική ενέργεια έξω από την περιοχή και με σουτ πέτυχε το 3-0, για να «γραφτεί» ο επίλογος της νίκης των Νέων της ΕΠΣΧ στο 88’, όταν μετά από εξαιρετική προσπάθεια ο Γιουρουκάκης «έστρωσε» στον Τσίτα, που σούταρε ιδανικά για το τελικό 4-0.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Χρυσού (Μπερτάκης-Χαροκοπάκης).

Νέοι ΕΠΣΧ (Βαγγέλης Πρόκος-Γιάννης Μηνάς): Φραγκιαδάκης, Κελάκης, Φραγκιουδάκης (75’ Βιττωράκης), Πατεράκης, Χαραλαμπάκης, Μαράκης, Βαϊγκούσης, Καζαντζής (79’ Κοκονάκης), Τσίτας, Τζαγκαράκης, Σκανδαλάκης (62’ Γιουρουκάκης).

Νέοι ΕΠΣΛ (Νίκος Ατσαλής): Κασωτάκης, Στεφανάκης (42’ λ.τ Μ. Γρηγοράκης), Φουσκολαγουδάκης, Δασκαλάκης, Ν. Γρηγοράκης, Κοκολάκης, Γιαννικάκης (63’ Καφετζάκης), Μπιλανάκης (82’ Πουλής), Χρυσοφάκης, Γκέκας, Μουζιούρας.


Λευτέρης Αντωνακάκης