Τη διάκριση “Recognised for Excellence in Europe – 5 Stars” από το European Foundation for Quality Management (EFQM) έλαβε η Γενική Τεχνική Διεύθυνση Συστημάτων της Intralot, προσθέτοντας ακόμα ένα αστέρι στην υφιστάμενη αξιολόγησή της.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η Intralot είναι μία από τις ελάχιστες εταιρείες στην Ελλάδα που έχει κατακτήσει αυτό το επίπεδο του μοντέλου για την επιχειρηματική αριστεία, την υψηλότερη διάκριση σε εθνικό επίπεδο.

Η Intralot εστιάζει στη διαρκή βελτίωση των λειτουργιών της, απαραίτητη προϋπόθεση για την επίτευξη συνεχούς ανάπτυξης και εξωστρέφειας. Η φετινή διάκρισή της υπογραμμίζει τις επιτυχείς ενέργειες και τις άριστες πρακτικές της, αλλά και τη δέσμευσή της προς την επιχειρηματική αριστεία. Παράλληλα, επιβραβεύεται για την επίτευξη ισορροπημένων αποτελεσμάτων, την αξία που προσθέτει στους πελάτες της, το όραμα και την ακεραιότητα με την οποία ασκείται η διοίκησή της, τις διαδικασίες που εφαρμόζει, τις επιτυχίες του ανθρώπινου δυναμικού της, την προώθηση της δημιουργικότητας και της καινοτομίας, την οικοδόμηση σχέσεων συνεργασίας και την κοινωνική υπευθυνότητα.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, η διάκριση είναι αποτέλεσμα της δομημένης διαδικασίας αξιολόγησης, η οποία πραγματοποιήθηκε από την ΕΕΔΕ, το συνεργάτη της EFQM στην Ελλάδα και περιελάμβανε μία λεπτομερή έκθεση, η οποία κατατέθηκε από την Intralot, καθώς και σειρά συνεντεύξεων με στελέχη της ανώτερης διοίκησης και υπαλλήλων. Φέτος, η Γενική Τεχνική Διεύθυνση Συστημάτων της Intralot έλαβε από την ΕΕΔΕ και τη χρυσή διάκριση “ΑΙΕΝ ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ” για την επίτευξη των αρχών της επιχειρηματικής αριστείας. Τα 2007 η Intralot έλαβε τη διάκριση “Committed to Excellence in Europe” και το 2009 πέρασε στο επόμενο επίπεδο “Recognised for Excellence in Europe – 4 Stars”.

Ο κ. Κωνσταντίνος Φαρρής, General Technical Director of Systems του Ομίλου Intralot, κατά τη διάρκεια της τελετής βράβευσης, δήλωσε: “Είμαστε πολύ υπερήφανοι για αυτή τη διάκριση, καθώς επιβραβεύει τις προσπάθειες μας να ενσωματώνουμε με επιτυχία τις αρχές της επιχειρηματικής αριστείας στο σύνολο των δραστηριοτήτων μας. Αποφασίσαμε να εφαρμόσουμε το μοντέλο του EFQM, καθώς τοποθετεί βέλτιστα πλαίσια για την καθημερινή λειτουργία μας, τα οποία προσθέτουν αξία στους πελάτες μας και στα άλλα ενδιαφερόμενα μέρη.”

Ο EFQM είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός με έδρα στις Βρυξέλλες, στο Βέλγιο. Με περισσότερα από 500 μέλη σε 55 χώρες και 50 αγορές αποτελεί σημείο αναφοράς των Οργανισμών που αναζητούν τις καλύτερες πρακτικές για τις επιχειρήσεις τους. Το EFQM είναι εμπνευστής και υπεύθυνο για την εφαρμογή του Επιχειρηματικού Μοντέλου Αριστείας του EFQM, το οποίο βοηθάει περισσότερους από 30.000 οργανισμούς σε όλον τον κόσμο να επιτύχουν επιχειρηματική αριστεία.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook