Αίσιο τέλος αναμένεται να έχει για τον ΟΦΗ η υπόθεση που ταλαιπωρείσαι ιδιαίτερα την κρητική ομάδα το τελευταίο διάστημα και έχει να κάνει με τον Μάριους Σουλεάπ.

Η πλευρά του ΟΦΗ θα αναγκαστεί να δώσει τελικά ένα έξτρα ποσό στον ποδοσφαιριστή για να υπογράψει τα έγγραφα που πιστοποιούν ότι εξοφλήθηκε στο σωστό χρόνο και στη συνέχεια την Πέμπτη το πρωί αυτά τα έγγραφα θα σταλούν μέσω της Ρουμανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου στην Παγκόσμια Ομοσπονδία.

Έτσι αν υπάρξει αυτή η εξέλιξη ο ΟΦΗ θα έχει στη συνέχεια και πολλές πιθανότητες για να ανατρέψει την εις βάρος του απόφαση της FIFA για αφαίρεση έξι βαθμών από το πρωτάθλημα και αυτό θα γίνει μέσω της αίτησης αναστολής που έχει καταθέσει στη FIFA το νομικό επιτελείο της κρητικής ΠΑΕ. Αν την κερδίσει ο ΟΦΗ τότε η FIFA στη συνέχεια θα πρέπει να δώσει εντολή στην ΕΠΟ και την Super League να μην εκτελέσει την ποινή της αφαίρεσης των έξι βαθμών του ΟΦΗ από το πρωτάθλημα. Στην κρητική ομάδα αισιοδοξούν ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά και θα κερδίσουν την αίτηση αναστολής για να ξεμπλέξουν μια και καλή με τις όποιες περιπέτειες αφαίρεσης βαθμών.

Δεν άνοιξε τα χαρτιά του ο Αναστόπουλος

Κλειστά χαρτιά κράτησε ο Νίκος Αναστόπουλος στη σημερινή απογευματινή προπόνηση με την οποία συνεχίστηκε η προετοιμασία για το Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Άρη.

Παρά το γεγονός ότι πραγματοποιήθηκε δίτερμα στο τέλος της προπόνησης ο 53χρονος τεχνικός ανακάτεψε αρκετές φορές την «τράπουλά» με αποτέλεσμα να μην μπορούν να βγουν χρήσιμα συμπεράσματα για τις σκέψεις που έχει για την αρχική ενδεκάδα.

Άλλωστε αυτό θα εξαρτηθεί και από τον βαθμό ετοιμότητας των Σουμπίνιο και Μάντζιου που μπορεί και την Τρίτη να ακολούθησαν ένα μεγάλος μέρος του κανονικού προγράμματος όμως δεν είναι ακόμη 100% έτοιμοι , κάτι που ευελπιστούν στον ΟΦΗ ότι θα έρθει μέσα από τις επόμενες προπονήσεις και μέχρι το Σάββατο όπου έχει προγραμματιστεί η τελευταία προπόνηση πριν το παιχνίδι με τον Άρη.

Όσο για τον Ζορμπά έκανε ατομικό πρόγραμμα και σήμερα και η συμμετοχή του κρίνεται αμφίβολη για το ματς της Κυριακής σε αντίθεση με τον Παπουλή που όχι μόνο επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα αλλά πέτυχε και ένα τέρμα στο δίτερμα που έγινε με το άλλο να το σημειώνει ο Καμπάνταης που βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα το τελευταίο διάστημα.

Άλλα προβλήματα για τον Ν. Αναστόπουλο δεν υπάρχουν εκτός από τους γνωστούς τραυματίες Πίτσο, Μπούρμπο και Χαριτωνίδη που έχουν τεθεί νοκ –άουτ για το ματς με τον Άρη . Η κατάσταση του Χαριτωνίδη πάντως παρουσιάζει μεγάλη βελτίωση και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ του ΟΦΗ ο νεαρός αμυντικός αναμένεται να επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα από την Δευτέρα.

Η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Άρη θα συνεχιστεί με προπόνηση που θα γίνει την Πέμπτη στις 4 το απόγευμα.