Ανεστάλη ο πλειστηριασμός της μίας από τις έξι μεζονέτες, που έχουν ανεγερθεί στην οδό Αγράμπελης στην Εκάλη, όπου ήταν κάποτε η οικία του πρώην πρωθυπουργού Ανδρέα Παπανδρέου και της συζύγου του Δήμητρας Λιάνη- Παπανδρέου.

Το απόγευμα, στο Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου ανεστάλη η διαδικασία πλειστηριασμού στην οποία είχε τεθεί η τετραώροφη μεζονέτα λόγω της αντιδικίας της κ. Δήμητρας Λιάνη-Παπανδρέου με Μη Κυβερνητική Οργάνωση στην οποία φέρεται να οφείλει 25.943 ευρώ.

Η οφειλή αυτή αφορά ενοίκια στη ΜΚΟ «Χριστιανική Ένωση Νεανίδων» τα οποία φέρεται να αμέλησε να καταβάλει η χήρα του πρώην πρωθυπουργού όταν κατοικούσε σε ένα από τα ακίνητα της οργάνωσης. Ως τιμή εκκίνησης ορίστηκε το ποσό των 1,2 εκατομμυρίων ευρώ και η ΜΚΟ ήταν ο επισπεύδων του πλειστηριασμού.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει επέλθει διακανονισμός ανάμεσα στις δύο πλευρές για την καταβολή των οφειλομένων με αποτέλεσμα να ανασταλεί η διαδικασία του πλειστηριασμού. Το επίμαχο ακίνητο, συνολικού εμβαδού 467 τετραγωνικών μέτρων φέρεται να έχει ήδη προσημειώσεις για δάνειο 360.000 ευρώ που έλαβε το 2009 η κ. Λιάνη-Παπανδρέου από τη Eurobank και οφειλές 51.050 ευρώ προς τη ΔΟΥ Κηφισιάς.


zougla.gr