Ζευγάρι στη ζωή είναι εδώ και ένα μήνα η Μαριάννα Καλλέργη και ο παρτενέρ της Πηνελόπης Αναστασοπούλου στο «Dancing On Ice», Αλεξέι Mοτορίν, σύμφωνα με το yupi.

Όπως παραδέχτηκαν και οι δυο τους στην κάμερα του Star, γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια των προβών τους στο «Dancing οn Ice» και εδώ και ένα περίπου μήνα είναι μαζί. Βοηθάει ο ένας τον άλλον στις πρόβες; «Όχι. Προσπαθεί να κάνει εκείνος τη δουλειά του με την Πηνελόπη. Εγώ κάνω τη δική μου με τον Ντίμα, τον παρτενέρ μου» είπε η 20χρονη αθλήτρια του Muay Thai και συμπλήρωσε «Δεν έχω άγχος εγώ για εκείνον. Είναι επαγγελματίας στη δουλειά του, την κάνει πάρα πολύ καλά. Εκείνος έχει άγχος για μένα». Είναι αυστηρός στην κριτική του; «Όλους τους κριτικάρει βασικά, αλλά ναι είναι αυστηρός» είπε γελώντας η ίδια με τον 22χρονο πατινέρ να προσθέτει: «Είναι δυνατή γυναίκα, είμαι σίγουρος για εκείνη».

Αν και θα ήθελε να χορεύουν μαζί, η Μαριάννα Καλλέργη υποστήριξε: «Χορεύω με τον Ντίμα, ο οποίος είναι καλός προπονητής επίσης». Όσον αφορά στην άποψη του συντρόφου της, εκείνος τόνισε: «Είναι μια δουλειά. Η παρτενέρ μου για πάντα είναι η Πηνελόπη».

Οι ίδιοι μάλιστα \”δημοσιοποίησαν\” τη σχέση τους μέσα από το facebook.

\"\"

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook