Το Ηράκλειο αν και παραδοσιακά έχει τον τίτλο του φαβορί στο ενωσιακό πρωτάθλημα, όσον αφορά τη «μάχη» της Κρήτης, υποχρεώθηκε στις πρώτες απώλειες βαθμών για φέτος.

Στο ΔΑΚ Γάλλου οι Μικτές ομάδες της ΕΠΣΡ έκαναν την έκπληξη, παίρνοντας 2-2 στους Παίδες και θριαμβεύοντας στους Νέους με 3-0.

2-2 οι Παίδες

Στο 21’ οι Παίδες του Ρεθύμνου πήραν το προβάδισμα με πλασέ του Δ. Χνάρη μετά από μπαλιά του Αποστολάκη, για να ισοφαρίσει το Ηράκλειο στο 34’ με το μακρινό σουτ του Επιτροπάκη, με την μπάλα να χτυπάει και στο δοκάρι.

Ο Δ. Χνάρης όμως και πάλι στο 39’ από «ασσίστ» του Νικηφόρου πέτυχε το 2-1.

Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν εκ νέου στο 58’ με τον Σφακιωτάκη, που εκμεταλλεύτηκε την εκτέλεση κόρνερ του Νικολάου.

Στο 75’ οι Παίδες του Ρεθύμνου διαμαρτυρήθηκαν για κόκκινη κάρτα στον Παναγιώτου, που απέκρουσε με τα χέρια εκτός περιοχής σε προσπάθεια του Δ. Χνάρη.

Ρέθυμνο (Θανάσης Πετράκης-Μιχάλης Δεληγιαννάκης): Πετρουλάκης, Καριλάκης, Παπαδάκης, Βασιλάκης, Γιακουμάκης, Νικηφόρος, Παναγιώτου (55’ Τσαντίλας), Αποστολάκης (80’ Χριστοδουλάκης), Δ. Χνάρης, Ανυφαντάκης, Φωτεινός (75’ Κουνδουράκης).

Ηράκλειο (Θοδωρής Μαρταβατζής): Παναγιώτου, Τσατσάκης, Κτιστάκης, Χατζάκης, Σφακιωτάκης, Κισσανδράκης (74’ Αναγνωστάκης), Νικολάου, Επιτροπάκης, Κρεμασμένος, Βρυσανάκης (41’ Μαγουλάκης), Κομνηνός (41’ Κώτης).

11ος όμιλος

2η αγωνιστική

Χανιά-Λασίθι 6-3

Ρέθυμνο-Ηράκλειο 2-2

Η βαθμολογία (σε 2 αγώνες)
1.Χανιά 6 (8-3)

2.Ηράκλειο 4 (13-3)

3.Ρέθυμνο 1 (2-4)

4.Λασίθι 0 (4-17)

Η επόμενη αγωνιστική (3η-7/12)
Ηράκλειο-Χανιά

Λασίθι-Ρέθυμνο

3-0 το Ρέθυμνο στους Νέους

Τη δεύτερη νίκη τους σε ισάριθμα παιχνίδια πανηγύρισαν οι Νέοι του Ρεθύμνου, που οδηγούν την κούρσα του 11ου ομίλου του πρωταθλήματος Μικτών ομάδων ΕΠΣ.

Το συγκρότημα των Πετράκη-Δεληγιαννάκη άνοιξε το σκορ στο 37’ με τον Δ. Κλίνη και έτσι πήγε με προβάδισμα στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη και αφού οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Δ. Κλίνη, το Ηράκλειο έχασε καλές ευκαιρίες με τους Χαλκιαδάκη και Κυπριωτάκη.

Η αναμέτρηση «άναψε» στο 89’ όταν ο Ψυχουντάκης έκανε σκληρό μαρκάρισμα σε ποδοσφαιριστή του Ηρακλείου και αποβλήθηκλε. Στην φάση όμως υπήρξε αρκετή ένταση και ο διαιτητής Σταυρουλάκης απέβαλε, για εξύβριση, και τον τερματφύλακα των φιλοξενούμεων, Χανιωτάκη.

Ο Θοδωρής Μαρταβατζής είχε πραγματοποιήσει και τις τρεις αλλαγές του και έτσι κάτω από τα δοκάρια κάθησε ο Χατζηπάλλης.

Στο 92’ ο Λαδιανός με σουτ πέτυχε το 2-0 και την επιβλητική νίκη της Μικτής Νέων της Ε.Π.Σ. Ρεθύμνου «σφράγισε» στο 96’ ο Κοτσίφης.

Ρέθυμνο (Θανάσης Πετράκης-Μιχάλης Δεληγιαννάκης): Γ. Κλάδος, Αποκορωνιωτάκης (31’ Μανωλιτσάκης), Καργάκης, Κουτσάκης, Αγγελάκης, Χαλκιαδάκης, Λογιάκης (74\’ Ψυχουντάκης), Παπαδάκης, Κοτσίφης, Γασπαράκης, Κλίνης (83\’ Λαδιανός).

Ηράκλειο (Θοδωρής Μαρταβατζής): Χανιωτάκης, Καρβελάς, Λυδάκης, Λουμπάκης, Χατζηπαυλής, Χρηστάκης, Σπηλιωτάκης (46\’ Σκουλουδής), Μπιτσακάκης (74\’ Νικολάου), Χαλκιαδάκης, Βρεττός, Τσομπανάκης (46\’ Κυπριωτάκης).

11ος όμιλος

2η αγωνιστική

Χανιά-Λασίθι 4-0

Ρέθυμνο-Ηράκλειο 3-0

Η βαθμολογία (σε 2 αγώνες)
1.Ρέθυμνο 6 (4-0)

2.Χανιά 3 (4-1)

-.Ηράκλειο 3 (4-3)

4.Λασίθι 0 (0-8)

Η επόμενη αγωνιστική (3η-7/12)
Ηράκλειο-Χανιά

Λασίθι-Ρέθυμνο

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook