Βγήκε στο φως η αλήθεια όσον αφορά στις κατηγορίες της νεαρής μητέρας Μαράια Γέτερ προς τον Τζάστιν Μπίμπερ πως ο τεσσάρων μηνών γιός της, Τρίστιν, είναι γιος του έφηβου ποπ σταρ.

Τα μηνύματα που έστειλε σε κοντινά της πρόσωπα, προκειμένου να σβήσουν όσα στοιχεία θα αποδείκνυαν πως το παιδί είναι του πρώην συντρόφου της και την ενοχή της διέρρευσαν στην ιστοσελίδα TMZ: «Σβήσε όλα τα μηνύματα που σου έστειλε η μητέρα μου όπου αναφέρεται πως ο Τρίστιν είναι γιός του Ρόμπι. Θα σε πληρώσω μόλις λάβουμε κάποια αποζημίωση» έγραψε μεταξύ άλλων.

\"http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2011/11/17/article-0-0EBAD0A400000578-349_468x593.jpg\"Σε επόμενο μήνυμα της, η 20χρονη μητέρα γράφει: «Σε παρακαλώ, τόνισε στον Ρόμπι πόσο σημαντικό είναι γι’ αυτόν να είναι στη ζωή του γιου του», χωρίς μάλιστα να παρακαλέσει να σβηστεί το εν λόγω μήνυμα, έχοντας προφανώς ξεχάσει ότι το έχει στείλει.

Πάντως, το πρόσωπο με το οποίο ήρθε σε επαφή η Γέτερ, αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες στον δικηγόρο του Τζάστιν Μπίμπερ, ο οποίος τόνισε: «Οι πληροφορίες δείχνουν πως η Μαράια Γέτερ κατασκεύασε την ιστορία. Η δική μας ανεξάρτητη έρευνα αποδεικνύει πως η κυρία Γέτερ ποτέ δεν συνάντησε τον Τζάστιν, και πως η δημιουργία του θέματος είχε ως σκοπό να κερδίσει λεφτά η ίδια και οι συνεργάτες της και να πουλήσουν την ιστορία στα μίντια. Πάντως, δεν υπάρχουν άλλα ζητήματα για διευθέτηση, και δεν θα υπάρξουν ποτέ ξανά».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook