Ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της μεγάλης αναμέτρησης των Ασιτών μεταξύ της ομώνυμης ομάδας και του Ρούβα, θα είναι αναμφίβολα ο νεοαποκτηθείς Αλέξης Περογαμβράκης. Ο πρώην παίκτης του ΟΦΗ που ήρθε δανεικός στους νεοφώτιστους, αναμένεται να δώσει σκληρές μάχες με τους αντίπαλους αμυντικούς ενώ θα βρει και τον πρώην συμπαίκτη του Μπάμπη Χαραλαμπάκη που αγωνίζεται με την φανέλα του Μεσαρίτικου συγκροτήματος.

«Είναι ένα ντέρμπι ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες. Νιώθω ωραία που θα αγωνιστώ και δεν σας κρύβω πως μου έχουν λείψει τέτοια ντέρμπι από την εποχή που ήμουν στον ΠΑΟ Κρουσώνα. Εύχομαι πραγματικά να είναι ένα ήσυχο ματς και να νικήσει ο καλύτερος» τόνισε ο Ασιτιανός μεσοεπιθετικός ο οποίος θεωρεί ότι το τελικό αποτέλεσμα θα κριθεί από τις προσωπικές μονομαχίες: «Τέτοια ματς κρίνονται στην δύναμη, στις προσωπικές μονομαχίες, θα έλεγα και στο πάθος που θα επιδείξει η κάθε ομάδα».

«Μέσα τα κεφάλια»

Ο «Πέρο» ερωτηθείς για την απρόσμενη και «βαριά» ήττα της περασμένης αγωνιστικής από τον Αετό Ανωγείων είπε το εξής: «Ήταν μια κακή στιγμή για την ομάδα μου. Εάν το κρίνουμε όμως συνολικά, πιστεύω ότι θεωρώ πως το συγκεκριμένο αποτέλεσμα θα μας κάνει καλό ενόψει της συνέχειας. Μας ανάγκασε να βάλουμε τα κεφάλια μέσα και να δουλέψουμε. Το πρωτάθλημα έχει ακόμη πολύ δρόμο και είναι κρίμα η ομάδα να χαλάσει το καλό πρόσωπο που έχει βγάλει μέχρι τώρα». 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook