Σχετικά καλύτερος θα είναι ο καιρός την Πέμπτη, με τοπικές βροχές στα ανατολικά και νότια και ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά.

Στο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 6 και πρόσκαιρα 7 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο θα είναι ανατολικοί και δεν θα ξεπερνούν τα 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές της, ωστόσο ο καιρός θα παραμείνει σχετικά ψυχρός, ιδίως τις πρωινές και νυχτερινές ώρες.

Αττική:Τοπικές νεφώσεις προβλέπονται αρχικά στα ανατολικά και βόρεια. Βαθμιαία οι νεφώσεις θα αυξηθούν και στις υπόλοιπες περιοχές και θα σημειωθούν ασθενείς βροχές. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά τοπικά θα φτάνουν τα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 13 βαθμούς Κελσίου και στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη:Αρχικά αίθριος θα είναι ο καιρός, βαθμιαία όμως θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις κυρίως στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από μείον 2 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος:
Τοπικές νεφώσεις προβλέπονται αρχικά στα ανατολικά και νότια. Βαθμιαία οι νεφώσεις θα αυξηθούν και στις υπόλοιπες περιοχές και θα σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι 3 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά θα φτάνουν τοπικά τα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από μηδέν μέχρι 14 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη: Τοπικές νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια προβλέπεται. Στην Πιερία και τη Χαλκιδική ίσως σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από μείον 2 έως 12 βαθμούς Κελσίου και στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος:
Λίγες νεφώσεις προβλέπονται στα βόρεια, ενώ στα νότια θα έχουμε νεφώσεις με τοπικές βροχές και στο νότιο Ιόνιο ίσως καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 17 βαθμούς Κελσίου, τοπικά στην Ήπειρο όμως θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη, με παγετό το πρωί και τη νύχτα.

Κυκλάδες, Κρήτη
:Νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά της Κρήτης. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι 4 με 6 μποφόρ και πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα:Τοπικές νεφώσεις προβλέπονται και πιθανόν το απόγευμα στα βόρεια να σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και πρόσκαιρα τοπικά θα φτάνουν τα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου και στα βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook