Την απάντησή της στα καυστικά σχόλια του Στηβ Κακέτση έδωσε η Άντζελα Δημητρίου στην εκπομπή «Πρωινή Μελέτη» όπου ήταν καλεσμένη το πρωί της Πέμπτης, ενώ εξέφρασε την αντίθεσή της σε ορισμένα αποσπάσματα του rockumentary της Άννας Βίσση «Όσο έχω φωνή».

Οι δηλώσεις που έκανε χτες ο Στηβ Κακέτσης για την Άντζελα Δημητρίου στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, ήταν ιδιαιτέρως καυστικές. Ο γνωστός επιχειρηματίας όποτε αναφερόταν στο όνομα της γνωστής τραγουδίστριας την αποκαλούσε «προαναφερόμενη» και όχι με το όνομά της, ενώ δεν δίστασε να υποστηρίξει πως εκείνη έχει κάνει τη ζωή της πάμπολλες φορές ριάλιτι και δεν χρειάζεται να κάνει μια αντίστοιχη εκπομπή σαν αυτή που έκανε η Άννα Βίσση: «Ο προαναφερόμενος, ίσως έχει μια εμμονή- όχι μόνο τώρα, αλλά πολλά χρόνια- μαζί μου η οποία δεν του φεύγει. (…) Θέλω να του πω ότι είμαι πάρα πολύ καλά και δεν θέλω να συνεχίσω άλλο αυτή τη συζήτηση. Δεν ήρθα εδώ για να μιλήσω για τον Στηβ Κακέτση ή τον “προαναφερόμενο”. Είναι δική του η “παιδική αρρώστια” που έχει» η Άντζελα Δημητρίου στην «Πρωινή Μελέτη».

Αργότερα, κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ξεκαθάρισε τη θέση της για το ριάλιτι της Άννας Βίσση: «Είπα την άποψή μου, όχι ως καλλιτέχνης, αλλά ως μάνα. Κι εμένα κάποια στιγμή η κόρη μου είχε βγει και είχαμε μια φοβερή αντιπαράθεση. Τη ζωή μου δεν χρειάζεται να την κάνω ριάλιτι, γιατί τη έχουν κάνει τα κανάλια από μόνα τους. Δεν είχα ποτέ στη ζωή μου μια κάμερα να τρέχει» και πρόσθεσε «Δεν κάνει να βγάζουμε το παιδί μας προς τα έξω και να το εκμεταλλευόμαστε. Πρέπει να υπάρχει προστασία. Το δικό μου το παιδί κάποια στιγμή, επειδή το είχαν τρελάνει τα κανάλια, έκανε απόπειρα αυτοκτονίας! Θα μου έφερνε κανείς το παιδί μου πίσω;».

Για την απουσία του Νίκου Καρβέλα από το rockumentary αυτό, η γνωστή τραγουδίστρια τόνισε: «Δεν βγήκε, γιατί δεν ήθελε» και συμπλήρωσε πως ο γνωστός συνθέτης πρέπει να ενοχλήθηκε που η κόρη του βγήκε στην εκπομπή και μίλησε: «Είναι καλός πατέρας. Και η Άννα είναι καλή μητέρα, αλλά δεν ξέρω εκείνη κατά πόσο εκμεταλλεύεται το παιδί της. (…) Είναι δυνατόν εγώ να βγάλω τη μητέρα μου που είναι 80χρονών και με ορούς στα χέρια επί 3 χρόνια, να μιλάει στην κάμερα για μένα; Για να κάνω τι; Να φτιάξω παραπάνω την καριέρα μου; Την Άννα τη λατρεύω για αυτά που έχει κάνει, αλλά αυτό εγώ που είδα δεν θα το έκανα!».

(yupi)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook