Ο 41χρονος πρωταγωνιστής των Μυστικών της Εδέμ ζει στιγμές απόλυτης οικογενειακής ευτυχίας με τη σύζυγό του Μαριάννα Τουμασάτου και τη δέκα μηνών κόρη τους, ενώ από τον Ιανουάριο του 2012 θα εμφανίζεται στην καινούρια καθημερινή σειρά του Mega, Κλεμμένα όνειρα.

Ήσουν "παρών" στον τοκετό;
Ναι, ήμουν και βίωσα μια κορυφαία εμπειρία που συνιστώ σε όλους τους άντρες να τη ζήσουν ή τουλάχιστον σε όσους μπορούν να το αντέξουν. Για μένα δεν ήταν θέμα αντοχής, γιατί προτεραιότητα εκείνες τις ώρες είχε η Μαριάννα. Το μόνο που με ένοιαζε ήταν να μην υπάρχουν επιπλοκές και να πάνε όλα καλά. Δεν αισθανόμουν ότι ήμουν σε απόσταση από αυτό που συνέβαινε μπροστά στα μάτια μου, γι’ αυτό και μάλλον ξέχασα να λιποθυμήσω. (Γελάει.) Επίσης, θυμήθηκα αυτό που μου έλεγαν οι δικοί μου οι γονείς και επαναλαμβάνω κι εγώ από τότε την ίδια αηδία ότι «μόνο όταν γίνεις γονιός, μπορείς να καταλάβεις πώς είναι».

http://www.tlife.gr/files/Image/NEWS/2011/APRILIOS/06-04/resized/toumasatou3_h_633_451.jpg

Είσαι χαζομπαμπάς;
Ναι, είμαι. (Γελάει.) Η Μαριάννα είναι πιο ψύχραιμη με την κόρη μας. Δεν το λέω για να της κάνω διαφήμιση, αλλά είναι καταπληκτική μαμά. Η αλήθεια είναι ότι η κόρη μας δεν είναι δύσκολο μωρό, αλλά η Μαριάννα έχει απίστευτη ψυχραιμία και φοβερή υπομονή. Είναι υπόδειγμα μητέρας.

Θα κάνετε θρησκευτικό γάμο;

Έτσι λέμε. (Γελάει.) Θέλουμε να κάνουμε θρησκευτικό γάμο, αλλά δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα πότε και πού. Καλά να είμαστε και θα γίνει κι αυτό.

http://www.tlife.gr/files/Image/NEWS/2010/SEPTEMBER/09-02/resized/toumasatou_h_300_182.jpgΛένε πολλοί ότι οι άντρες ερωτεύονται ακόμα περισσότερο τις γυναίκες τους, όταν γίνονται μητέρες. Ισχύει αυτό και για εσένα;
Απόλυτα. Η μητρότητα είναι ιερό πράγμα. Αν προηγουμένως αγαπούσα τη Μαριάννα, τώρα τη λατρεύω.

Θα ήθελες δεύτερο παιδί;
Δεν θα έλεγα όχι. Αλλά αυτά συνήθως δεν τα προγραμματίζεις. Έρχονται από μόνα τους.