Μέσα σε πανηγυρικό κλίμα ξεκίνησε σήμερα η εκδίκαση υποθέσεων στο εφετείο Ανατολικής Κρήτης. Το πρώτο κουδούνι, που σήμαινε την έναρξη της συνεδρίασης, χτύπησε εν μέσω παρατεταμένων χειροκροτημάτων.

Εκτός από τους παράγοντες της δίκης, παρόντες στο ακροατήριο του Εφετείου, ήταν σύσσωμη η διοίκηση του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου, ενώ ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Βασίλης Λαμπρινός χαιρέτησε την έναρξη της εκδίκασης υποθέσεων στο εφετείο Ανατολικής Κρήτης, το οποίο -όπως είπε- σηματοδοτεί την διευκόλυνση των πολιτών των Νομών Ηρακλείου και Λασιθίου στην πρόσβαση στη δευτεροβάθμια δικαιοσύνη και την δικαίωση ενός μακροχρόνιου αγώνα των δικηγόρων των φορέων και των πολιτών της Ανατολικής Κρήτης.

Ο κ. Λαμπρινός τόνισε ότι ο Δικηγορικός Συλλογος Ηρακλείου θα στηρίξει το έργο των δικαστών και θα περιφρουρήσει την ανεξαρτησία τους με κάθε μέσο που μπορεί.

Κλείνοντας, το σύντομο χαιρετισμό του, ο κ. Λαμπρινός εξέφρασε την πίστη ότι το Εφετείο Ανατολικής Κρήτης θα γίνει Εφετείο – πρότυπο σε όλη την επικράτεια και ότι σε αντίθετα με άλλα δευτεροβάθμια δικαστήρια θα εκδίδει γρήγορα τις αποφάσεις του.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook