Πολύ κοντά πλέον στο να βγάλει από πάνω του τον κίνδυνο της αφαίρεσης των έξι βαθμών από το πρωτάθλημα είναι ο ΟΦΗ καθώς ο Μάριους Σουλεάπ υπέγραψε την Πέμπτη το μεσημέρι όλα τα απαραίτητα έγγραφα που αποδεικνύουν την εξόφληση του από την κρητική ομάδα και τα απέστειλε μέσω της Ρουμανικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου στη FIFA.

Mάλιστα η Ρουμανική Ομοσπονδία απέστειλε και την σχετική βεβαίωση στην ΠΑΕ ΟΦΗ ότι έχουν σταλεί ήδη τα χαρτιά στη FIFA. Στα έγραφα που έστειλε ο Ρουμάνος πρώην πλέον ποδοσφαιριστής τονίζει ότι έχει εξοφληθεί εμπρόθεσμα στο ακέραιο από την ΠΑΕ ΟΦΗ και πως δεν έχει καμία άλλη οικονομική απαίτηση από την κρητική ομάδα.

Αυτά τα στοιχεία μαζί με ένα φάκελο 11 σελίδων τον οποίο απέστειλε την Πέμπτη στα γραφεία της FIFA η ΠΑΕ ΟΦΗ θα εξεταστούν από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου στην αίτηση ανάκλησης της αποφάσεως για αφαίρεση έξι βαθμών από το πρωτάθλημα που έχει καταθέσει η κρητική ομάδα στη FIFA και η οποία σύμφωνα με πληροφορίες θα εξεταστεί μέσα στην επόμενη εβδομάδα.
Τα στοιχεία που απεστάλησαν στη FIFA έχουν δοθεί ήδη και στην ΕΠΟ η οποία υποχρεούται να τα καταθέσει και στη Super League που έχει προγραμματίσει στο αυριανό διοικητικό συμβούλιο της να συζητήσει το θέμα του ΟΦΗ.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες όμως η υπόθεση του Σουλεάπ δεν θα εξεταστεί αύριο από την Super League καθώς θα περιμένουν το αποτέλεσμα της εκδίκασης από την αίτηση αναστολής της κρητικής ομάδας που αν είναι θετική τότε η διοργανώτρια αρχή δεν θα επιβάλει την τιμωρία των έξι βαθμών στον ΟΦΗ από το πρωτάθλημα.

Νέες επαφές για να βρεθεί λύση με Βατσινά 

Στο μεταξύ στην άλλη σοβαρή υπόθεση που καίει τον ΟΦΗ και έχει να κάνει με την διαμάχη που υπάρχει με τους αδερφούς Βατσινά σύμφωνα με πληροφορίες μέχρι το βράδυ θα γίνει μια ύστατη προσπάθεια από τους διοικούντες την ΠΑΕ ΟΦΗ προκειμένου ο Φανούρης Βατσινάς να μεταπειστεί και να μην οδηγηθούν οι δύο πλευρές στο να λύσουν τις διαφορές τους στο δικαστήριο που έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή το πρωί.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook