Το Επιμελητήριο Ηρακλείου ενημερώνει τους επιχειρηματίες – μέλη του ότι το Υπουργείο Εξωτερικών, με γνώμονα την ανάγκη εντατικοποίησης της προσπάθειάς για τη στήριξη της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων και δεδομένου του ιδιαίτερου ενδιαφέροντος που εκδήλωσε η ελληνική επιχειρηματική κοινότητα, συνεχίζει την υλοποίηση του Προγράμματος «Ημέρες Πληροφόρησης Επιχειρηματιών», με στόχο τη διαρκή ενημέρωση της ελληνικής επιχειρηματικής κοινότητας για τις προοπτικές και τις ευκαιρίες που ανακύπτουν στις ξένες αγορές.

Η επόμενη (6η) διοργάνωση του Προγράμματος «Ημέρες Πληροφόρησης Επιχειρηματιών», θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011, στο κτίριο του Υπουργείου Εξωτερικών Ακαδημίας 1, όπου οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες θα ενημερωθούν από στελέχη των Γραφείων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων σε: Αλγερία, Αρμενία, Γερμανία, ΗΠΑ, και Σουηδία.

Στο πρώτο μέρος, τα στελέχη των τεσσάρων Γραφείων Ο.Ε.Υ., θα παρουσιάσουν, στο Αμφιθέατρο Γ. Κρανιδιώτη, την κάθε μία αγορά, θα αναδείξουν τους δυναμικούς κλάδους της κάθε οικονομίας και τις δυνατότητες συνεργασίας και εξαγωγής ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών.

Στο δεύτερο μέρος, οι συμμετέχοντες επιχειρηματίες και εκπρόσωποι κλαδικών φορέων, που θα δηλώσουν το σχετικό ενδιαφέρον, θα έχουν τη δυνατότητα για συναντήσεις με τα στελέχη των ως άνω Γραφείων Ο.Ε.Υ., με στόχο την έγκυρη και εξειδικευμένη πληροφόρησή τους (Αίθουσα 7ου ορόφου).

Οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες μπορούν να δηλώσουν συμμέτοχη ηλεκτρονικά, στο e-mail: [email protected] μέχρι την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook