Στην Αθηνά θα βρεθούν την Παρασκευή οι επικεφαλής της τρόικα, προκειμένου να έχουν συναντήσεις με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Οικονομικών κ. Ευάγγελο Βενιζέλο.

Στέλεχος της Ευρωπαϊκής Κεντρική Τράπεζας επιβεβαίωσε στο in.gr την έλευση των κ.κ. Κλάους Μαζούχ (ΕΚΤ), Πολ Τόμσεν (ΔΝΤ) και Ματίας Μορς αύριο στην Αθήνα.

Οι επικεφαλής της τρόικα αναμένεται να συναντηθούν και με τον πρωθυπουργό κ. Λουκά Παπαδήμο, συνάντηση στην οποία αναμένεται να παραβρίσκεται και ο μόνιμος αντιπρόσωπος του ΔΝΤ στην Αθήνα κ. Μπομπ Τράα.

Η τρόικα θα ενημερωθεί για τον προϋπολογισμό 2012, για τους βασικούς άξονες της πολιτικής της κυβέρνησης συνεργασίας και για τις ενέργειες που θα δρομολογηθούν τις επόμενες ημέρες για να ψηφιστούν από την Βουλή οι αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής της 26ης Οκτωβρίου.

Στο επίκεντρο θα βρεθεί και το πρόγραμμα εθελοντικής ανταλλαγής ομολόγων (PSI) για το οποίο η κυβέρνηση θα παράσχει αναλυτικές πληροφορίες και θα ενημερώσει ΔΝΤ, ΕΕ και ΕΚΤ για την πορεία των μέχρι σήμερα διαπραγματεύσεων.


in.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook