Η επιστροφή των Μάντζιου , Παπουλή και Σουμπίνιο στο κανονικό πρόγραμμα έχει λύσει τα χέρια του Αναστόπουλου που και στην προπόνηση της Πέμπτης παρά το δίτερμα που έγινε και στο οποίο σκόραραν μία φορά ο Καμπάνταης και δύο ο Κατάι έδειξε να μην έχει κατασταλάξει για τουλάχιστον δύο θέσεις στο αρχικό σχήμα ανακατεύοντας αρκετά την «τράπουλα».

Η λογική λέει ότι ο Κάρολ μαζί με την τετράδα της άμυνας αποτελούμενη από τους Γαλανόπουλο (δεξιά), Μπουλούτ (αριστερά) , Ταυλαρίδη , Γεωργίου δεν θα αλλάξει αφού τα έχει πάει περίφημα μέχρι τώρα. Την φανέλα στο σπίτι του όσον αφορά την μεσαία γραμμή έχει πάρει ο Κάλαϊτζιτς και ο Σουμπίνιο σε ρόλο οργανωτή αλλά αποτελεί γρίφο το ποιος θα είναι ο παρτενέρ του Κάλαϊτζιτς στα αμυντικά χάφ όπου την θέση διεκδικούν με τις ίδιες πιθανότητες οι Ζόρντι Λόπεθ, Μποντόρ και Βερόν.

Όσο για την επίθεση παρά την πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται ο Καμπάνταης ο Μάντζιος θα είναι στην κορυφή με τον Σίσιτς αριστερά και έναν εκ των Παπουλή η Χόρχε Λόπεθ στο δεξί άκρο της επίθεσης. Αν ο Αναστόπουλος επιλέξει να δώσει ταχύτητα στην ομάδα του τότε σίγουρο θεωρείται ότι θα παίξει ο Παπουλής ενώ αν θέλει να βάλει έναν παίκτη στο δεξί άκρο της επίθεσης με περισσότερη ποιότητα αλλά όχι τόσο ταχύτητα θα αγωνιστεί ο Ισπανός.

Η προετοιμασία του ΟΦΗ για το παιχνίδι με τον Άρη θα συνεχιστεί την Παρασκευή το απόγευμα με μια προπόνηση που θα γίνει στις 4μ.μ. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook