Η Φαίη Σκορδά, 39 ημέρες μετά την γέννηση του μονάκριβου πρίγκιπά της, Λιάγκα Junior, επανέφερε το σώμα της στα προηγούμενα ''κυβικά'' του και μάλιστα, έχασε τα 12 κιλά που είχε πάρει χωρίς ιδιαίτερο κόπο!

Όπως είχε δηλώσει και η ίδια στην εκπομπή της, λιγό μετά την γέννα, δεν κρύβει κάποιο μεγάλο μυστικό, αλλά το αδυνάτισμα ήταν θέμα σωματότυπου και διατροφής.

Σήμερα, όπως διαβάσαμε στο περιοδικό ''ΟΚ!'', η Φαίη είναι κατά 16 κιλά -συνολικά- πιο αδύνατη, ενώ όπως είπε η ίδια στα παρασκήνια του ''Πρωινό Mou'':

''Χωράω και πάλι στο παλιό μου τζιν!''. Έχει ύψος 1,76 και ζυγίζει 59 κιλά!

http://www.tlife.gr/files/Image/NEWS/2011/NOVEMBER/16-11/skorda2.jpgΆνθρωπος επίσης, του φιλικού της περιβάλλοντος δήλωσε, σχετικά τη νέα της σιλουέτα:

''Δεν ακολούθησε κάποια συγκεκριμένη δίαιτα ούτε έχει επιβάλει στον εαυτό της διατροφικές απαγορεύσεις, αλλά προσέχει τις ποσότητες.

Η Φαίη έχει αποφασίσει να ξεκινήσει σύντομα γυμναστική ώστε να ενδυναμώσει την περιοχή της κοιλιάς. Η ίδια πάντως λέει πως η καλύτερη δίαιτα είναι η συνεχής ενασχόληση με τον γιο της, που στις 19 Νοεμβρίου θα γίνει 7 μηνών.

Παίζει μαζί του με τις ώρες και τον βγάζει βόλτα κάθε μέρα για να παίρνει καθαρό αέρα.''

Όσο για το νέο της look, η ίδια πηγή ανέφερε:

''Ήθελε μια ανανέωση και σκέφτηκε με τον hair stylist Δημήτρη Γιαννέτο να κόψει λίγο τα μαλλιά της''.
(Tlife)