Δύο απρόσμενα προβλήματα τα οποία θα φανεί στην αυριανή τελευταία πρωινή προπόνηση το κατά πόσο σοβαρά είναι εν όψει Κέρκυρας προέκυψαν την Πέμπτη το απόγευμα στον Εργοτέλη.

Οι Ολίσε και Κουτσιανικούλης αποχώρησαν από την προπόνηση με τον πρώτο να έχει ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο σημείο που είχε προβλήματα και στο πρόσφατο παρελθόν, και τον δεύτερο να νιώθει κάποιες ενοχλήσεις χαμηλά στο πόδι του και να αποχωρεί από την προπόνηση μετά από εντολή του ιατρικού τιμ του Εργοτέλη.

Η κατάσταση και των δύο θα επανεκτιμηθεί στην αυριανή τελευταία πρωινή προπόνηση (10π.μ) πριν το παιχνίδι του Σαββάτου με την Κέρκυρα και από το αν είναι ετοιμοπόλεμοι θα εξαρτηθούν και πολλά για τα πρόσωπα που θα βρίσκονται στην αρχική ενδεκάδα του Εργοτέλη στην αναμέτρηση με τους «Φαίακες».

Σίγουρος απόντας για το παιχνίδι του Σαββάτου είναι ο Άγγελος Χαντί που έχει ενοχλήσεις στο γόνατο και οι γνωστοί τραυματίες Ρομάνο και Αθανασίου. Ο τελευταίος πάντως για πρώτη φορά από τότε που υποβλήθει σε επέμβαση στο γόνατο ξεκίνησε το πρώτο μέρος του προγράμματος αποκατάστασης που του έχει δοθεί και πλέον έχει αρχίσει να μετρά αντίστροφα τον χρόνο της επιστροφής του στη δράση.

Στη σημερινή προπόνηση έδωσε το παρόν και ο πρόεδρος του Εργοτέλη που μίλησε στους παίκτες της ομάδας του για το ματς με την Κέρκυρα ζητώντας τους επιτακτικά τη νίκη προκειμένου να συνεχίσει την βαθμολογική της ανάκαμψη η ομάδα της Κρήτης.