Ακούγεται σαν ψέμα όμως η συγκεκριμένη είδηση είναι πέρα για πέρα αληθινή και αποτελεί σίγουρα μια ιδιαίτερα τιμητική εξέλιξη για την Κρήτη και για την περιοχή της Λιγόρτυνου.

Η Μπαρτσελόνα ανοίγει Ακαδημία στη Λιγόρτυνο σε συνεργασία με φορείς της περιοχής ψάχνοντας τους νέους Μέσι σε μια μικρή περιοχή του Ηρακλείου.

Μια ομάδα ανθρώπων από την περιοχή Μ. Μανταδάκης, Γ. Νηστικάκης, Ε. Ευθυμιάδης, Μ. και Π. Χατζηκωνσταντίνου, Γ. Σεραφειμίδης, Γ. Ψαρρός, Α. Αγγουριδάκης, Γ. Δελιμιντήρης κ.ά., με συμπαραστάτη τον εκπολιτιστικό Σύλλογο Τεφελίου «εν μέσω κρίσης» και την ώρα που η ελληνική κυβέρνηση, το Δ.Ν.Τ., τα Μ.Μ.Ε. κ.τ.λ. καθηλώνουν τους Έλληνες μπροστά σε μία τηλεόραση, αφαιρώντας τους κάθε δημιουργική σκέψη και ενέργεια «υπό την απειλή της πτώχευσης της χώρας» κ.τ.λ., κινητοποιούνται για να δώσουν….ΕΛΠΙΔΑ για ζωή στην τοπική κοινωνία.

Τα αποτελέσματα είναι ήδη ορατά. Τα παιδιά και οι νέοι της περιοχής, περιμένουν με αγωνία….πότε θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις της ομάδας;…πότε θα αρχίσει η Ακαδημία παίδων; κ.τ.λ..

Το προσωρινό Δ.Σ., αφού επικοινώνησε με ποδοσφαιρικούς παράγοντες και φορείς της περιοχής, με το Δ.Σ. της FCBarcelona, με τον κύριο Ν. Μάλλιαρη, με την Penya Barcelonista d\’Atenes (Αθηνών), οριστικοποίησε το όνομα και τις βασικές αρχές του νέου αθλητικού σωματείου, οι οποίες ταυτίζονται με τη φιλοσοφία που διέπει τη FCBarcelona με τις περίφημες ακαδημίες της και του Α.Ο. «Αστέρας 2004» Καισαριανής.

Όλα αυτά θα αναπτυχθούν λεπτομερώς στη συνάντηση της 20ης Νοέμβρη στο Τεφέλι, από τον κύριο Ν. Μάλλιαρη (παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, ιδρυτής του Α.Ο. «Αστέρας 2004» Καισαριανής, πρώην γ.γ. του Π.Σ.Α.Π. και μέλος της FC Barcelona).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook