Στο ποσό των 12.000 ευρώ κοστολόγησε τη ζωή του μόλις ενός μήνα παιδιού της η μητέρα του βουλγαρικής καταγωγής που μαζί με τρεις ομοεθνείς της κυριολεκτικά το πούλησε σε ένα ζευγάρι Ελλήνων.

Το πρωτοφανές περιστατικό έφεραν στο φώς οι αστυνομικές αρχές του Αγίου Νικολάου στο Λασίθι, που έπειτα από συντονισμένες ενέργειές κατάφεραν και \”έβαλαν στο χέρι\” τους 4 Βούλγαρους ένα άνδρα και 3 γυναίκες ηλικίας 36 και 35, 40 και 48 ετών αντίστοιχα αλλά και το ζευγάρι των Ελλήνων 46 και 38 ετών που επιθυμούσαν να κάνουν τη σχετική \”αγορά\”

Η μητέρα του βρέφους, που ξεκίνησε τη ζωή του με ένα τρόπο αποκρουστικό, συνελήφθη, καθώς και οι άλλοι τρείς ομοεθνείς της που προφανώς είχαν σημαντικό ρόλο στην όλη συναλλαγή, ενώ αναζητείται ο φυσικός πατέρας του μωρού.

Κατά τη σύλληψή της η 40χρονη μεητέρα , παρέδωσε στους αστυνομικούς μέρος αυτού του ποσού και συγκεκριμένα 6.700 ευρώ. Επίσης, όπως προέκυψε χρηματικό ποσό 3.000 ευρώ, έλαβαν σαν αμοιβή για τη συμμετοχή τους στην αγοραπωλησία ο 36χρονος και η 35χρονη υπήκοοι Βουλγαρίας, το οποίο παραδόθηκε και αυτό στους αστυνομικούς.

Το βρέφος, που βρέθηκε στην οικία του ζευγαριού των ημεδαπών, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου για προληπτικούς λόγους και για φιλοξενία.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook