Το People αποκαλύπτει αποκλειστικά τις λεπτομέρειες των πρώτων γαμήλιων σχεδίων που κάνουν η τραγουδίστρια και ο συνθέτης.

Η Αγγελική, που έχει ήδη ένα γιο, τον Μπαμπίνο, και θέλει πολύ να αποκτήσει κι άλλα παιδιά, θα ντυθεί νύφη με μια λιτή δημιουργία, όπως έχει εξομολογηθεί στην πηγή του PEOPLE, η οποία λέει: «Θέλουν ο γάμος τους, που θα είναι θρησκευτικός και όχι πολιτικός, να είναι λιτός. Θα γίνει στην Αθήνα, και από τις πρώτες τους συζητήσεις λένε ότι προφανώς θα επιλέξουν κάποιο κτήμα στο οποίο θα υπάρχει εκκλησάκι. Δεν θέλουν οι καλεσμένοι να ξεπερνούν τα 400 με 500 άτομα και επιθυμούν ισορροπία όσον αφορά στην κάλυψη του γάμου τους από τα τηλεοπτικά συνεργεία και τους φωτογράφους. Θα μοιραστούν τις απόλυτα ιδιωτικές στιγμές της τελετής μόνο με τους καλεσμένους τους, αλλά σαφώς και θα ποζάρουν και θα μιλήσουν στους δημοσιογράφους. Θέλουν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους γενικότερα.

Η μεγάλη έκπληξη, όμως, θα έρθει στον πρώτο χορό του ζευγαριού για όλους όσοι βρεθούν εκεί και το PEOPLE το αποκαλύπτει διά στόματος της πηγής του: «Πριν από λίγες μέρες ο Κώστας Μηλιωτάκης σε μια συνάντηση που είχε με τη Ναταλία Γερμανού, με την οποία έχει μια πολύχρονη φιλία, συζήτησαν ώστε οι δυο τους να συνεργαστούν και να γράψουν το τραγούδι του γάμου, αυτό που θα χορέψει εκείνος με την Αγγελική αφού θα έχουν γίνει επίσημα σύζυγοι. Τους στίχους της Ναταλίας θα ντύσει μουσικά ο μέλλοντας γαμπρός και προφανώς θα το τραγουδήσει η Αγγελική!».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook