Αναστάτωση προκλήθηκε στο αεροδρόμιο LaGuardia της Νέας Υόρκης με πρωταγωνιστή τον πιλότο του αεροσκάφους της πτήσης της Delta ο οποίος κλειδώθηκε στην τουαλέτα.

Ο πιλότος της πτήσης 6132 της Delta από το Asheville στη Νέα Υόρκη, όπως αναφέρει το δίκτυο ABC, αποφάσισε να πήγε στην τουαλέτα, βάζοντας μπροστά τον αυτόματο πιλότο. Όμως, η κλειδαριά της τουαλέτας ήταν ελαττωματική με αποτέλεσμα ο πιλότος να κλειδωθεί μέσα και ο συγκυβερνήτης του αεροσκάφους να λουστεί από κρύο ιδρώτα φοβούμενος τα χειρότερα.

Λίγη ώρα πριν αρχίσουν να ζώνουν τα φίδια τον συγκυβερνήτη, ένας επιβάτης με βαριά ξενική προφορά προσπάθησε να μπει στο πιλοτήριο με σκοπό να ενημερώσει ότι ο πιλότος δεν επρόκειτο να εκτελέσει την προσγείωση διότι παρέμενε κλειδωμένος στην τουαλέτα, όμως ο ευγενικός επιβάτης απλός εκτελούσε τις οδηγίες που του έδινε ο πιλότος μέσα από την τουαλέτα.

Ο συγκυβερνήτης δεν πίστεψε την ιστορία και επικοινώνησε έντρομος πια με τον πύργο ελέγχου που του ζήτησε να προβεί σε αναγκαστική προσγείωση φοβούμενος ότι πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια.

Ευτυχώς, πριν όλα πάρουν το στραβό δρόμο, ο εγκλωβισμένος πιλότος τα κατάφερε, βγήκε, καθησύχασε τους συναδέλφους του και η παρεξήγηση έλαβε τέλος όταν πια το αεροσκάφος ήταν στο έδαφος και το FBI που είχε κληθεί επί τόπου διαπίστωσε πως όλοι ήταν καλά στην υγεία τους.

Σίγουρα η συγκεκριμένη πτήση θα μείνει αξέχαστη όχι μόνο στους επιβαίνοντες τους αεροπλάνου αλλά πρωτίστως στον πιλότο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook