Σε σπίτια παλάτια μένουν (αν όχι όλοι, πολλοί από αυτούς) οι διάσημοι σταρ του Χόλιγουντ. Οι βίλες τους είναι πέρα από κάθε φαντασία, με χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα, απίστευτους κήπους, πισίνες και ανέσεις και κοστίζουν δεκάδες εκατομμύρια ευρώ!

Πάρτε μια γεύση…

\"Οικία

Javier Berdem-Penelope Cruz
\"http://aplita.gr/wp-content/uploads/2011/02/penelope-cruz-javier-bardem.jpg\"
Στους λόφους του Μπέβερλι Χιλς βρίσκεται και η ερωτική φωλιά του ισπανικής καταγωγής ζεύγους. Ίσως τα τρία μόνο υπνοδωμάτια και τα τέσσερα μπάνια να μην είναι αρκετά πλέον, καθώς το ζευγάρι απέκτησε πρόσφατα και το πρώτο του παιδί. Ωστόσο πρόκειται για μια ιδιαίτερα ζεστή και φωτεινή κατοικία, η οποία μεταξύ άλλων διαθέτει ένα ευρύχωρο κομψό και ταυτόχρονα λιτό σαλόνι που βλέπει στον κήπο καθώς και μια μεγάλη πισίνα.

\"Οικία

Harrison Ford-Calista Flockhart
\"http://showstalker.net/wp-content/uploads/2010/06/harrison-ford-calista-flockhart.jpg\"
Σε αυτό το νεοϋορκέζικο ρετιρέ των 550τ.μ. με την εντυπωσιακή θέα στεγάζουν τον έρωτά τους οι δύο ηθοποιοί. Από το πολυτελές αυτό διαμέρισμα με τα τέσσερα υπνοδωμάτια, πέντε μπάνια, dressing room, γυμναστήριο, γραφείο, δωμάτιο-βιβλιοθήκη και μια μεγάλη βεράντα που διαθέτει εξωτερικό τζάκι, το ζευγάρι απολαμβάνει την απόλυτη ησυχία αλλά και την θέα σε όλο το Μανχάταν και τον ποταμό Χάντσον.

\"Οικία

 Heidi Clum-Seal
\"http://www.powerfm.gr/wp-content/uploads/klum_seal_.jpg\"
Το διάσημο μοντέλο και ο τραγουδιστής σύζυγός της αγόρασαν αυτό το σπίτι στο Λος Άντζελες πέρυσι, προσφέροντας αρκετά περισσότερα από τα $13.400.000 που ήταν η αρχική τιμή προκειμένου να το αποκτήσουν. Η βίλα των 1.150 τ.μ περίπου διαθέτει μεταξύ άλλων εννιά υπνοδωμάτια, επτά μπάνια, μια αρκετά μεγάλη κουζίνα και φυσικά ένα ακόμη μεγαλύτερο playroom για τα τέσσερα παιδιά του ζευγαριού, ενώ βρίσκεται σε ένα κτήμα 8.5 στρεμμάτων με κήπους ιταλικής αισθητικής και πισίνα. Στους επίσης διάσημους γείτονές τους συμπεριλαμβάνονται η συνάδερφός της Κλουμ,  Ζιζέλ Μπούντχεν με τον σύζυγό της Τομ Μπρέιντι, ενώ σε αυτή τη γειτονιά είναι και το σπίτι των πρόσφατα χωρισμένων Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ και Μαρίας Σράιβερ.

\"Οικία

Jennifer Aniston-Justin Theroux
\"http://www.music.net.cy/assets/image/news_imagelarge/aniston_theroux.jpg\"
Αυτό το μικρό σχετικά, αλλά ζεστό σπίτι στους λόφους του Χόλιγουντ αποτελεί την ερωτική φωλιά του ζευγαριού, η οποία τους κοστίζει μηνιαίως $17.500. Λιτό και απέριττο στη διακόσμηση, με δύο μόλις υπνοδωμάτια, δύο μπάνια, ένα σαλόνι-τραπεζαρία και μια ευρύχωρη κουζίνα, το σπίτι αυτό των 165τ.μ περίπου ωχριά σε σύγκριση με την βίλα των 930 τ.μ που πούλησε πριν λίγο καιρό -έναντι του ποσού των $38 εκατομμυρίων- η ελληνικής καταγωγής ηθοποιός.

\"Οικία
Χίλαρι Νταφ και Μάικ Κόμρι
\"http://lifeandgossip.com/wp-content/uploads/2010/08/hilary-duff-married-mike1-400x302.jpg\"
Η εγκυμονούσα τραγουδίστρια-ηθοποιός και ο αθλητής σύζυγός της περιμένουν να καλωσορίσουν σε αυτό το σπίτι στην Toluca Lake της Καλιφόρνια το νέο μέλος της οικογένειάς τους. Η μεσογειακού στιλ βίλα περιλαμβάνει έξι υπνοδωμάτια, έξι μπάνια, μια πολύ μεγάλη βεράντα με θέα στη λίμνη, υπαίθριο τζάκι και μια μεγάλη πισίνα, ενώ η αξία της ανέρχεται στα $7.000.000


(Βήμα)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook