Σε μια ενέργεια αλληλεπίδρασης με τους δημότες προχωρά ο Δήμος Φαιστού, δημιουργώντας το πρώτο Ηλεκτρονικό Αρχείο Ενημέρωσης κι Επικοινωνίας.

Σε μια κίνηση για πρόσθετη ενημέρωση, αλλά και γνώση για τις δράσεις του Δήμου, οι Δημότες μπορούν να συμμετέχουν ενεργά, να παραθέτουν απόψεις και γνώμες, καθώς και να γνωρίζουν σε τακτική βάση, ποιες δράσεις πραγματοποιεί ο Δήμος.

Αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες, ο Δήμος Φαιστού δίνει τη δυνατότητα στους πολίτες να ενημερώνονται είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, είτε μέσω γραπτών μηνυμάτων στα κινητά τους τηλέφωνα, για εκδηλώσεις, δράσεις και σημαντικές αποφάσεις της Δημοτικής Αρχής.

Για την επίτευξη αυτής της διαδραστικής επικοινωνίας, οι πολίτες μπορούν απλά να συμπληρώσουν μια φόρμα η οποία διανέμεται ηλεκτρονικά με την απλή αποστολή ενός ηλεκτρονικού μηνύματος στη διεύθυνση [email protected]. Εναλλακτικά οι δημότες, μπορούν να στείλουν απλά το ονοματεπώνυμο τους, μια ενεργή διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) και ένα κινητό τηλέφωνο (εφόσον επιθυμεί ενημέρωση μέσω sms) στην ίδια διεύθυνση ([email protected]) .

Για τους Δημότες που δεν έχουν εξοικείωση με τις νέες τεχνολογίες ή δεν έχουν δυνατότητα πρόσβασης στο διαδίκτυο, η φόρμα πρόκειται να διατίθεται από την Δευτέρα 21 Νοεμβρίου σε όλα τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών του Δήμου Φαιστού.

Υπενθυμίζεται πως οι πολίτες μπορούν ήδη να επικοινωνούν με το Δήμο Φαιστού για υποθέσεις τους, στην ενεργοποιημένη Γραμμή του Δημότη και στο τηλέφωνο 2892 340 240. Υπάρχει η δυνατότητα παράλληλα να αποστέλλουν fax με το αίτημα τους στο 28920 27703 ή και ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνση [email protected].

Για τους εξοικειωμένους με τα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης, ενημέρωση, αλλά και αιτήματα μπορούν να υποβάλλονται στην σελίδα του Δήμου Φαιστού στο Twitter στη διεύθυνση @Festosdimos μέσω μηνύματος.

Στόχος του συνόλου των ενεργειών είναι να αναπτυχθούν πρόσθετοι δίαυλοι επικοινωνίας, αλλά και οι πολίτες να έχουν λόγο, ρόλο και άποψη, ώστε μέσα από μια θετική ανατροφοδότηση να επιτυγχάνονται δράσεις με γνώμονα το κοινωνικό σύνολο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook