Ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής με την Πάτρα ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων, με δύο φιλικά διπλά απέναντι στον Ολυμπιακό στο «Παπαστράτειο», την Παρασκευή.

Η αναμέτρηση με τους «δαίμονες» είναι ιδιαίτερα σημαντική για την «μάχη» της 6άδας και παρόλο που είναι νωρίς θα δείξει τι δυνατότες έχει ο ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES στη φετινή Α1.

Αυτή τη στιγμή Ν.Ο. Πατρών και Ν.Ο. Χανίων ισοβαθμούν στην 6η θέση, με τον προπονητή του χανιώτικου Ομίλου, Μάκη Βολτυράκη,  να τονίζει (nox.gr): «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί πρώτον, παίζουμε εκτός έδρας και δεύτερον, διότι θα παίξουμε με μία ομάδα που όπως βλέπουμε, έχει κάνει πολύ καλά αποτελέσματα», ενώ συνέχισε λέγοντας: «Η Πάτρα προέρχεται από ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα με το Π. Φάληρο και αγωνίζεται σε μία έδρα που μαζεύει πάρα πολύ κόσμο. Για μας είναι ένα παιχνίδι-κλειδί. Αν καταφέρουμε και αποσπάσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, θεωρώ ότι ανοίγει ο δρόμος για την εξάδα. Σε γενικές γραμμές, είμαστε σε καλή κατάσταση, αν και αντιμετωπίσαμε κάποια προβλήματα αυτή την εβδομάδα με κάποιες ιώσεις, οι οποίες όμως ξεπεράστηκαν».

Την αποστολή του Ν.Ο.Χ. ΑΝΕΚ LINES, την οποία συνοδεύει ο γενικός γραμματέας του Ομίλου, Γιώργος Τριανταφυλλίδης, αποτελούν 15 παίκτες, οι οποίοι είναι οι εξής: Γαλανίδης, Βιζυράκης, Χαριτάκης, Μπατάκης, Ντούλος, Αυγουστιανάκης, Μπαριωτάκης, Πρωτοπαπαδάκης, Σάμπο, Δερμιτζάκης, Σολανάκης, Λεβεντάκης, Μαζοκοπάκης, Φωκάς, Σαρτζετάκης.

Στις 15.00 το Σάββατο (19/11) ξεκινάει η αναμέτρηση στο «Αντώνης Πεπανός» με διαιτητές τους Μπιράκη και Κωνσταντινίδη.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook