Πάνοπλος θα παραταχθεί ο ΟΦΗ στην Κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Άρη στο «Γεντί Κουλέ» καθώς ο Νίκος Αναστόπουλος έχει τον ευχάριστο πονοκέφαλο να έχει σχεδόν όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση του για αυτό το ματς εκτός από τους γνωστούς τραυματίες Μπούρμπο, Πίτσο και Χαριτωνίδη που έχουν τεθεί νοκ- άουτ.

Οι Μάντζιος, Παπουλής και Σουμπίνιο που είχαν κάποια μυϊκά προβλήματα κατά την διάρκεια της εβδομάδας και σήμερα ακολούθησαν το μεγαλύτερο μέρος του κανονικού προγράμματος χωρίς να νιώσουν ενοχλήσεις και όλα δείχνουν ότι θα είναι ετοιμοπόλεμοι για το ματς με τον Άρη.

Η προπόνηση της Παρασκευής όπως και αυτή της Πέμπτης περιλάμβανε δίτερμα στο οποίο όμως και πάλι ο προπονητής του ΟΦΗ ανακάτεψε αρκετά την «τράπουλα» στη μεσαία γραμμή και στο δεξί άκρο της επίθεσης εκεί όπου φαίνεται ότι παίζονται δύο θέσεις.

Η μία έχει να κάνει με τον παρτενέρ του Κάλαϊτζιτς στα αμυντικά χαφ με τους Ζόρντι Λόπεθ και Μποντόρ να διεκδικούν την θέση με τις ίδιες πιθανότητες , ενώ ερωτηματικό αποτελεί και ο παίκτης που θα καλύψει το δεξί άκρο της επίθεσης με την θέση να την διεκδικούν ο Χόρχε Λόπεθ που τα έχει πάει πολύ καλά στα τελευταία ματς και ο Φώτης Παπουλής που έχει σαν μεγάλο προσόν την ταχύτητα , ένα στοιχείο που μπορεί να βοηθήσει πολύ τον ΟΦΗ στο παιχνίδι με τον Άρη.

Από εκεί και πέρα οι άλλες θέσεις είναι γνωστές με τον Κάρολ κάτω από τα δοκάρια, τον Γαλανόπουλο στο δεξί άκρο της άμυνας, τον Μπουλούτ στο αριστερό και τους Γεωργίου και Ταυλαρίδη στο κέντρο της άμυνας. Σε ρόλο οργανωτή στη μεσαία γραμμή θα είναι ο Σουμπίνιο, στο αριστερό άκρο της επίθεσης ο Σίσιτς και στην κορυφή ο Μάντζιος.

Ο ΟΦΗ θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Άρη το Σάββατο το απόγευμα με προπόνηση που θα κάνει στις 5.30 μ.μ στο «Γεντί Κουλέ».

Καλές οι αιματολογικές εξετάσεις των παικτών

Σε αιματολογικές εξετάσεις υποβλήθηκαν οι παίκτες του ΟΦΗ από τους γιατρούς της ιδιωτικής κλινικής Creta Inter Clinic και σήμερα βγήκαν τα αποτελέσματα.

Μιλώντας για τα αποτελέσματα των εξετάσεων ο γιατρός του ΟΦΗ Γιώργος Στεφανουδάκης τόνισε : «Τα αποτελέσματα των εξετάσεων είναι πάρα πολύ καλά και δείχνουν ότι οι παίκτες μας είναι σε πολύ καλό δρόμο. Υπάρχουν ελάχιστες αποκλείσεις όμως αυτό είναι φυσιολογικό και έχει να κάνει με την κόπωση. Η ομάδα μας είναι στη σωστή κατεύθυνση. Όπως έχουμε πει εξετάσεις θα γίνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα και περιλαμβάνονται στο γενικότερο προγραμματισμό που έχει γίνει για την ομάδα μας».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook