Την δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας θα επιδιώξει ο ΑΓΟΡ που για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος φιλοξενεί στην έδρα του την ομάδα του Ηλυσιακού.

«Στο παιχνίδι με τον Ηλυσιακό πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στις αξίες του παιχνιδιού, καθώς μόνο έτσι θα φτάσουμε στη νίκη και συνάμα θα δώσουμε χαρά στον κόσμο μας», ανέφερε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του ο Στέργιος Κουφός.

Για τα προβλήματα του ΑΓΟΡ: «Έχουμε αρκετά προβλήματα να λύσουμε εν όψει του ματς με τον Ηλυσιακό. Το σημαντικότερο είναι του Ταρίκ Τζόνσον, που μας έλειψε πάρα πολύ από το παιχνίδι με την Καβάλα. Ύστερα από αρκετό καιρό, ακόμα δεν έχουμε κάποιον κλασικό σέντερ και συνεπώς βρισκόμαστε στο ίδιο σημείο όπως και πριν από ένα μήνα».

Για τον Ηλυσιακό: «Το παιχνίδι με τον Ηλυσιακό είναι ιδιαίτερα δύσκολο, καθώς ο αντίπαλος έχει και την ποιότητα και είναι δυνατός στα εκτός έδρας παιχνίδια, όπου έχει δείξει καλή εικόνα στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές».

Για το γεγονός πως οι δύο αντίπαλοι έχουν συναντηθεί άλλες δύο φορές φέτος: «Αρχικά, πρέπει να αποβάλουμε την εύκολη επικράτηση στο τουρνουά «Πέτρος Οικονομάκης». Στο παιχνίδι του Κυπέλλου γνωρίσαμε την ήττα, καθώς δεν μπορέσαμε να βρούμε λύσεις στη γραμμή των ψηλών και οι αντίστοιχοι του Ηλυσιακού μας έκαναν μεγάλη ζημιά».

«Είναι αρκετά δύσκολο το ματς με τον Ηλυσιακό»

Δηλώσεις για το ματς με τον Ηλυσιακό έκανε και ο αρχηγός της ομάδας του ΑΓΟΡ Γιώργος Κούμουλος που από την πλευρά του τόνισε : «Το παιχνίδι με τον Ηλυσιακό είναι αρκετά δύσκολο. Εμείς, ως ομάδα, δεν επιλέγουμε παιχνίδια, ούτε εντός ούτε εκτός έδρας. Μέχρι στιγμής έχουμε αντιμετωπίσει τον Ηλυσιακό δύο φορές, στο Κύπελλο Ελλάδας και σε φιλικό προετοιμασίας. Στο Κύπελλο ήμασταν τελείως διαφορετική ομάδα και στο φιλικό κάναμε αρκετά πειράματα σε πρόσωπα και σχήματα. Συνεπώς, αυτά τα ματς δεν έχουν καμία σημασία με τα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Ο Ηλυσιακός διαθέτει ποιότητα σαν ομάδα και έμπειρους παίκτες, όπως ο Χατζής και ο Τόμπσον. Χρειάζεται να δείξουμε την απαιτούμενη προσοχή και συγκέντρωση και στα 40 λεπτά. Έχουμε δουλέψει αρκετά στις προπονήσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, και πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά για να πανηγυρίσουμε τη δεύτερη νίκη μας στο πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook