Συγκλονισμένος είναι ο Μύρωνας Στρατής από τον θάνατο του 31χρονου μπασίστα του! Δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη στον συνεργάτη του! Όλη η ομάδα του τραγουδιστή είναι σοκαρισμένη!  Μπορεί να ακούγεται ότι ο 31χρονος Πλάτωνας Καπρίδης είχε πάει μαζί με την ομάδα του σε εργοστάσιο της Ελευσίνας για reperage για το νέο βίντεο κλιπ του Μύρωνα Στρατή, όμως η δισκογραφική του εταιρεία δηλώνει ότι «κατηγορηματικά ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Κανένα βίντεο κλιπ του Μύρωνα Στρατή δεν προετοιμάζεται αυτό τον καιρό» .

O νεαρός μπασίστας Πλάτωνας Καπρίδης πήγε στην περιοχή της Ελευσίνας στην οδό Κανελλοπούλου όπου βρίσκονταν 2 εγκαταλελειμμένα εργοστάσια. Ανέβηκε στην οροφή του ενός εργοστασίου για να φωτογραφίσει το άλλο. Όμως υποχώρησε η οροφή και έπεσε από μεγάλο ύψος και σκοτώθηκε ακαριαία.

Τραγική ειρωνεία; Χθες ήταν η γιορτή του. Την ημέρα που κανονικά θα γιόρταζε, «έφυγε» από τη ζωή, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια και τους φίλους του. Η ανακοίνωση της δισκογραφικής εταιρείας του Στρατή είναι η ακόλουθη: «Η Εταιρεία Ερωδιός, εταιρεία management του Μύρωνα Στρατή και του γκρουπ του και η δισκογραφική εταιρεία LYRA εκφράζουν τη βαθειά τους οδύνη για τον χαμό του συνεργάτη μας και μπασίστα του γκρουπ Πλάτωνα Καπρίδη.
Επειδή από μέρος των ΜΜΕ αναπαράγεται προφανώς για λόγους εντυπωσιασμού – και γι’αυτό εκφράζουμε τη λύπη μας – ότι ο άτυχος συνεργάτης μας σκοτώθηκε σε γύρισμα ή σε προετοιμασία του βίντεο κλιπ του Μύρωνα, δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Κανένα βίντεο κλιπ του Μύρωνα Στρατή δεν προετοιμάζεται αυτό τον καιρό.
Δυστυχώς απ’ ότι φαίνεται η αγάπη του για τη φωτογραφία στάθηκε μοιραία για το χαμό του Πλάτωνα…
Παρακαλούμε θερμά αυτές τις πολύ δύσκολες στιγμές για τη οικογενειά του και όλους μας να μην γίνεται αναπαραγωγή ψευδών ειδήσεων για τη δημιουργία φθηνού εντυπωσιασμού».

(gossiptv)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook