Νέα μοντέλα, αλλά και αρκετές νέες εκδόσεις παρουσίασε η Kymco στη φετινή έκθεση EICMA, με συνολικά πέντε scooter, αλλά και ένα μοτοσικλετάκι στα 125 κ.εκ.

Οι νέες εκδόσεις ονομάζονται People One 125i, Agility 125 Carry και Like LX 200i. H Kymco δεν έχει ανακοινώσει λεπτομέρειες για αυτές, αλλά, όπως μπορούμε να υποθέσουμε από τα ονόματα και να δούμε από τις φωτογραφίες, οι εν λόγω εκδόσεις είναι ανανεωμένες σε εμφάνιση, δυνατότητες και τεχνολογία.

Νέα έκδοση απέκτησε και η σειρά των Xciting. Το Xciting 400i διαθέτει έναν νέο κινητήρα τεχνολογίας G5, στα 400 κ.εκ. και, σύμφωνα με την Kymco, αποδίδει 36 ίππους. Το Xciting 400i δε θα μπορούσε να διαφέρει σε μεγάλο βαθμό αισθητικά από τα άλλα δύο μοντέλα (300 και 500), ωστόσο, φέρει κάποια νέα στοιχεία που το καθιστούν πιο sport σε σχεδιασμό. Διαφορετικό είναι και το πλαίσιο, το οποίο επανασχεδιάστηκε, καθώς και τα φρένα και το πιρούνι. Οι τροχοί του Xciting 400i έχουν διάμετρο 15 ιντσών μπροστά και 14 πίσω, ενώ οι χώροι αναμένεται να είναι γενναιόδωροι.

To K-XCT, από την άλλη, είναι ένα ολοκαίνουργιο sport scooter 300 κ.εκ.. Οι διαστάσεις του είναι περισσότερο μαζεμένες από τα Downtown και Xciting, χάρη στο νέο κοστούμι, αλλά και το ολοκαίνουργιο πλαίσιο, ενώ οι τροχοί του έχουν διάμετρο 14 ιντσών μπροστά και 13 πίσω. Ο χώρος κάτω από τη σέλα χωράει ένα full face κι ένα jet κράνος και θα υπάρξει και έκδοση με ABS.

Τo Kymco K-Pipe 125, από την άλλη, ήταν το πιο διαφορετικό μοντέλο της Kymco στην Έκθεση, καθώς αποτέλεσε το μοναδικό μοτοσικλετάκι της εταιρείας! Το K-Pipe 125 είναι ένα οικονομικό μοντέλο που προορίζεται για νέους αναβάτες. Για το λόγο αυτό, εκτός των υπόλοιπων «εύκολων» χαρακτηριστικών του μοντέλου (μικρό βάρος, φιλική οδική συμπεριφορά), η Kymco το εξόπλισε με ένα ημιαυτόματο κιβώτιο τεσσάρων σχέσεων. Ο κινητήρας είναι μονοκύλινδρος και αερόψυκτος, οι τροχοί έχουν διάμετρο 17 ιντσών και στο πίσω φρένο συναντάμε ταμπούρο.

\"\"
Η σειρά των Xciting απέκτησε και έκδοση στα 400 κ.εκ.

\"\"
Το K-Pipe είναι ένα μοντέρνας αισθητικής οικονομικό και ιδιαίτερα εύκολο μοτοσικλετάκι.

\"\"
Το K-XCT διαθέτει τον κινητήρα G5, μαζεμένες διαστάσεις και sport χαρακτήρα.

\"\"
Το νέο People One 125i είναι σύγχρονο και διαθέτει σύστημα ηλεκτρονικού ψεκασμού.

\"\"
Όπως προδίδει και το όνομά του, το Agility 125 Carry διαθέτει αυξημένες μεταφορικές δυνατότητες.

\"\"
Το Like LX 200i είναι η πιο πολυτελής έκδοση του γνωστού μας Like 200i.

(mototriti)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook