Στην Διεύθυνση Δασών Χανίων εμφανίστηκαν χθες οι δύο Χανιώτες που αναζητούντο για την υπόθεση της δολοφονίας των 4 Κρητικών αιγάγρων μέσα στο φαράγγι της Σαμαριάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr και οι δύο αρνήθηκαν πως συμμετείχαν στην λαθροθηρία προβάλλοντας κάποια άλλοθι.

Μάλιστα ο ένας εξ αυτών, το κυνηγετικό όπλο του οποίου βρέθηκε στην Σαμαριά, ισχυρίστηκε πως του το είχαν κλέψει.

Στο μεταξύ ελεύθερος ,αφέθηκε από τις Δικαστικές αρχές των Χανίων, ο 43χρονος ο οποίος είχε συλληφθεί κατά την μεγάλη επιχείρηση του Δασαρχείου και της ΕΛ.ΑΣ. μέσα στο φαράγγι της Σαμαριάς.

Τόσο ο 43χρονος όσο και οι άλλοι εμπλεκόμενοι στην λαθροθηρία,μετά την ολοκλήρωση της δικογραφίας,αναμένεται να δικαστούν σε τακτική δικάσιμο.

Υπενθυμίζεται πως κατά την επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 16/11, με κίνδυνο της ζωής τους, άνδρες του Δασαρχείου, του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων και του Κυνηγετικού συλλόγου, εντόπισαν την ομάδα των λαθροκυνηγών στο φαράγγι της Σαμαριάς και κατάφεραν να συλλάβουν τον ένα εξ αυτών.

Στην τοποθεσία «Καλυβάκι» στην καρδιά του φαραγγιού, βρέθηκαν οι γδαρμένοι σωροί τεσσάρων Κρητικών αιγάγρων, δύο κυνηγετικές καραμπίνες φυσίγγια αλλά και σφαίρες πολεμικού όπλου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook