Στον Πειραιά, τρεις άγνωστοι δράστες αφού παραβίασαν την είσοδο διαμερίσματος 1ου ορόφου, ιδιοκτησίας ημεδαπού, εισήλθαν σε αυτό και με την απειλή όπλων ακινητοποίησαν ανωτέρω και του αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό, καθώς και τα κλειδιά του οχήματός του, το οποίο στη συνέχεια αφαίρεσαν, διέφυγαν και αναζητούνται.

Στο Καπανδρίτι, τρεις άγνωστοι δράστες μπήκαν από ανασφάλιστο παράθυρο σε μονοκατοικία και με υτην απειλή όπλου τον ακινητοποίησαν τον ιδιοκτήτη, τον χτύπησαν με τα χέρια τους σε διάφορα μέρη του σώματος και του αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό και τα κλειδιά του αυτοκινήτου του, με το οποίο και διέφυγαν. Επίσης δύο άγνωστοι δράστες αφού διέρρηξαν υπόγειο μονοκατοικίας εισέβαλαν σε αυτή
και με την απειλή όπλων αφαίρεσαν χρηματικό ποσό από ηλικιωμένο
ζευγάρι.

Στο Π. Φάληρο, δύο άγνωστοι δράστες εισηλθαν σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας και με απειλή όπλων αφαίρεσαν συσκευές κινητής τηλεφωνίας και άγνωστο χρηματικό ποσό.

Στον Αγ. Δημήτριο, άγνωστος δράστης εισήλθε σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας με την επωνυμία και με την απειλή όπλου αφαίρεσε άγνωστο χρηματικό ποσό αμέσως μετά επιβιβάστηκε σε μοτοσικλέτα,όπου τον ανέμενε συνεργός του.

Στο Περιστέρι, δύο άγνωστοι δράστες εισέβαλαν σε κατάστημα και με απειλή όπλων αφαίρεσαν από το ταμείο, άγνωστο χρηματικό ποσό. τους,

Στο Αιγάλεω, άγνωστος δράστης εισήλθε σε s/m και με την απειλή όπλου αφαίρεσε άγνωστο χρηματικό ποσό και αφού επιβιβάστηκε σε δίκυκλη μοτοσικλέτα, όπου τον ανέμενε συνεργός του, έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Στο 14ο χλμ Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου, δύο άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων και με την απειλή όπλου αφαίρεσαν από την υπάλληλο, χρηματικό ποσό.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook