Ολοκληρώθηκε το Σάββατο το πρωί η προετοιμασία του Πλατανιά για την εντός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής (20/11) με τον Θρασύβουλο, με την τελευταία προπόνηση να γίνεται σε χαλαρούς ρυθμούς.

Μετά το τέλος της ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», Τίμος Καβακάς, ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές, ανάμεσα στους οποίους και ο Λάζαρος Θεοδωρέλλης.

Αναλυτικά ο 39χρονος τεχνικός επέλεξε τους: Λαζαρίδη, Παπαδόπουλο, Τζανή, Ραπτάκη, Θεοδωρέλλη, Κουρτεσιώτη, Παληγεώργο, Μανουσάκη, Πότσι, Παπαζούδη, Τσεσμελή, Μαρτσάκη, Τσοντάκη, Μιρτσέτα, Ναζλίδη, Γκονζάλες, Μαραγκουδάκη, Δρακάκη, Δράμι.

Εκτός έμειναν οι Πουλάκης, Μπινιχάκης, Μπελεβέτης, Τσικνίδης, Σκούρτης και Γκολέμης.

Σύσκεψη στο Αστυνομικό Μέγαρο
Στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων βρέθηκαν το Σάββατο το πρωί ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Πλατανιάς, Αντώνης Κοκολοδημητράκης, μαζί με τον Γενικό Γραμματέα, Γιάννη Τρούλη, ώστε να γίνει συζήτηση για τα μέτρα ασφαλείας στο παιχνίδι με τον Θρασύβουλο.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Πλατανιά:

«Σύσκεψη στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Θρασύβουλο πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το πρωί, με την Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ να εκπροσωπείται από τον Α’ Αντιπρόεδρο και Ταμία, Αντώνη Κοκολοδημητράκη και τον Γενικό Γραμματέα, Γιάννη Τρούλη. Σύμφωνα με όσα τονίστηκαν στα στελέχη της Διοίκησης του ΠΛΑΤΑΝΙΑ από την αστυνομία, θα υπάρξει αυστηρός σωματικός έλεγχος στις εισόδους του γηπέδου του Μάλεμε. Για το λόγο αυτό, η Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ παρακαλεί θερμά όσοι Χανιώτες φίλαθλοι προσέλθουν την Κυριακή στο γήπεδο να μην κρατάνε μαζί τους κέρματα, αναπτήρες ή οτιδήποτε άλλα αντικείμενα που θα μπορούσαν να παρακρατηθούν στην είσοδο.

Θα πρέπει βέβαια να σημειωθεί ότι η συμπεριφορά του κόσμου ήταν περισσότερο από κόσμια στο προηγούμενο εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανθρακικό και αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό για τον τρόπο που οι Χανιώτες φίλαθλοι εκλαμβάνουν το ποδοσφαιρικό γεγονός της συμμετοχής του ΠΛΑΤΑΝΙΑ στο πρωτάθλημα της Football League».


Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook