Στα… «αζήτητα» βρέθηκαν δυο ανήλικα αδελφάκια από τη Ρουμανία, όταν τα εγκατέλειψαν οι γονείς τους –πιθανότατα επειδή δεν είχαν την δυνατότητα να τα ζήσουν!- και αναγκάστηκαν να βρουν καταφύγιο δίπλα στα σκουπίδια σε έναν δρόμο της Πάτρας, όπου πέρασαν τη νύχτα με «κρεβάτι» τους ένα… χαρτόνι!

Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ειδοποιήθηκαν από περίοικους για το ανατριχιαστικό θέαμα των δυο παιδιών ηλικίας 10 και 7 χρόνων, που κινδύνευαν να παγώσουν αγκαλιασμένα δίπλα σε έναν πεταμένο καναπέ! Με εντολή εισαγγελέα παρέλαβαν τα παιδιά και τα μετέφεραν στην παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου Ρίου, όπου εξετάστηκαν από γιατρούς και διαπιστώθηκε ότι δεν αντιμετώπιζαν προβλήματα υγείας.

Στο διάστημα της παραμονής τους στο νοσοκομείο, εθελοντές του συλλόγου \”Χαμόγελο του Παιδιού\” εφοδίασαν με ρούχα και παιγνίδια τα δυο αδελφάκια και τα απασχόλησαν για να ξεχαστούν από το δράμα που ζουν. Η Εισαγγελία Ανηλίκων φρόντισε για την μεταφορά τους σε ίδρυμα, όπου θα φιλοξενηθούν ώσπου να εντοπιστούν οι γονείς τους από την Αστυνομία που τους αναζητά.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook