Την ώρα που η Demi Moore και ο Ashton Kutcher προσπαθούν να ξεπεράσουν τον επίσημο

πλέον χωρισμό τους, οι φήμες για τα βαθύτερα αίτια που οδήγησαν το ζευγάρι στο διαζύγιο… έχουν οργιάσει!

Πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν τώρα ότι δεν ήταν οι απιστίες του Ashton που έφεραν το τέλους της σχέσης του Χολιγουντιανού ζευγαριού άλλα η «ελεύθερη» σχέση τους και το γεγονός ότι η Demi είναι… bisexual!

«Η Demi έλκεται από τις γυναίκες όπως ακριβώς και από άντρες για αυτό δεν την ικανοποιούσε πάντα ο Ashton», ανέφερε πηγή από το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού στην εφημερίδα Star.

Συμφώνα μάλιστα με πληροφορίες, είναι «κοινό μυστικό» στο Χόλιγουντ ότι το ζευγάρι είχε συμφωνήσει σε μια «ελεύθερη σχέση».

«Δεν είχε πρόβλημα όταν ο Ashton φλέρταρε ή έκανε κάτι με άλλες γυναίκες. Με κάποιο τρόπο κατάφεραν να κρατήσουν τη σχέση τους όλα αυτά τα χρόνια. Ο ένας σεβόταν τον άλλο και διασκέδαζαν πολύ μαζί», ανέφερε η ίδια πηγή.

Ωστόσο, όλα άλλαξαν για το ζευγάρι όταν οι απιστίες του Kutcher έγινα πρωτοσέλιδο.

Μάλιστα, η διάσημη Αμερικανίδα κωμικός, Chelsea Handler, είπε στην εκπομπή του Piers Morgan στο CNN:

«Νομίζω ότι περνούσαν πολύ καλά μαζί αλλά και με άλλες γυναίκες. Είναι προφανές ότι είχαν συχνά και άλλες γυναίκες στο κρεβάτι».

\"http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2011/11/17/article-2062973-0CBA64E8000005DC-798_634x799.jpg\"

Την ίδια ώρα, ο Άστον Κούτσερ μίλησε σε γνωστό Αμερικανικό περιοδικό για την προσωπική του ζωή.

Μεταξύ άλλων, ο 33χρονος σταρ αποκάλυψε την καλύτερη συμβουλή που του έχουν δώσει για το γάμο του: «Πιστεύω ότι όλα έχουν να κάνουν με το πόσο ασχολείσαι με τη σχέση σου και πόσο καλύτερη προσπαθείς να την κάνεις… όσο τα πράγματα είναι καλά. Δεν χρειάζεται να προκύψει το πρόβλημα για να ασχοληθείς με αυτό. Ο στόχος δεν είναι να κάνεις μία σχέση αλλά να ζεις μέσα από αυτή».

Στη συνέχεια των δηλώσεών του, όμως, ο Άστον Κούτσερ συμπλήρωσε: «Δεν θα μπορούσα ποτέ να είμαι με μια γυναίκα που… Είναι λίγο σκληρό αυτό να το πεις. Δεν θα μπορούσα να είμαι ποτέ με μια γυναίκα που ένιωθε πως ήθελε να με αλλάξει» ενώ μιλώντας, πλέον, για το μέλλον πρόσθεσε: «Θα ήθελα να βρω μια γυναίκα κάποια μέρα, κάπου, σε κάποια φάση της ζωής μου, που θα μου πει: “είσαι υπέροχος ακροατής”. Δεν το έχω ακούσει ποτέ μέχρι στιγμής και θεωρώ πως είναι ένα υπέροχο κομπλιμέντο όταν το ακούω από μια γυναίκα. Αλλά προσπαθώ να το πετύχω».

\"http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2011/11/18/article-2063429-0ECFB05100000578-72_468x615.jpg\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook