Τη συγχώνευση των νοσοκομείων του νομού Λασιθίου προτείνει με εισήγηση του στην Ολομέλεια της Βουλής ο βουλευτής Κοζάνης του ΠΑΣΟΚ, Πάρης Κουκουλόπουλος, προκαλώντας αναταραχή στους κατοίκους της περιοχής.

Κόντρα στη θέληση σύσσωμου του Ιατρικού Κόσμου του Νομού Λασιθίου αλλά και των κατοίκων του, ο κ. Κουκουλόπουλος επανέφερε στο προσκήνιο την πρόταση να συγχωνευτούν τα 4 νοσοκομεία του Ν.Λασιθίου σε ένα.

Μάλιστα ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρώην Πρόεδρος του ΚΕΔΚΕ σκλήρυνε την αρχική του εισήγηση που μιλούσε για τη δημιουργία 2 νοσοκομείων, καταλήγοντας ότι καλύτερη λύση είναι η συνένωσή τους σε ένα νοσοκομείο.

Ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λασιθίου κ. Κώστας Νικολαράκης, θεωρεί ότι η παρέμβαση αυτή δεν είναι τυχαία, καθώς ήδη υπάρχει πρόβλεψη στο νομοσχέδιο για την Υγεία που κάνει λόγο για κοινή διοίκηση και αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο της συγχώνευσης των νοσοκομείων.

Οι υποψίες του Προέδρου ότι κάτι τέτοιο βρίσκεται ήδη στα σκαριά για την περίπτωση του Ν. Λασιθίου εντείνονται καθώς κανείς δεν βγήκε να διαψεύσει τις δηλώσεις του Βουλευτή αντιθέτως χειροκροτήθηκε στη Βουλή.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook