Για να πληρώσει το… νοίκι του και τις εισφορές του στον ΟΓΑ ισχυρίστηκε πως έκανε τις δυο ληστείες στο ίδιο πρατήριο υγρών καυσίμων στη Νέα Μανωλάδα Ηλείας ο 29χρονος δράστης! Αυτά υποστήριξε στην απολογία του στον ανακριτή, από την οποία αποκαλύφθηκε ότι η 22χρονη Πολωνή φίλη του που εργαζόταν στο πρατήριο δεν ήταν η μόνη συνεργός του, αλλά και μια 18χρονη Βουλγάρα που γνώριζε τα πάντα για τις ληστείες!

Όταν απέτυχε η πρώτη ληστεία, στις 9 Οκτωβρίου, επειδή ο 42χρονος υπάλληλος του βενζινάδικου τους έδωσε μια τσάντα με προσωπικά του αντικείμενα και έγγραφα αντί για εκείνη με τις εισπράξεις, ο δράστης σχεδίασε να ληστέψει ξανά το ίδιο πρατήριο όταν θα είχε βάρδια η 22χρονη φίλη του. Εκείνη, μάλιστα, του παρέδωσε τη σακούλα με 4.300 ευρώ τα οποία στη συνέχεια μοιράστηκαν οι δυο τους.

Το λάθος που τους πρόδωσε, ήταν ότι χρησιμοποίησαν το κινητό του υπαλλήλου από την πρώτη ληστεία και η άρση απορρήτου οδήγησε στα ίχνη τους. Στην κατοχή του 29χρονου βρέθηκε το δίκαννο κυνηγητικό όπλο που κατείχε παράνομα, ένα ρόπαλο, οι κουκούλες και τα γάντια που χρησιμοποίησαν στις ληστείες. Μαζί του κρατείται η νεαρή Πολωνή, ενώ η 18χρονη Βουλγάρα που κατηγορείται για αποσιώπηση εγκλημάτων δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook