Την ήττα με 2-1 γνώρισε το Σάββατο το απόγευμα στην Κέρκυρα η ομάδα του Εργοτέλη από την ομόνυμη ομάδα για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Tο παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για την κρητική ομάδα που κατάφερε να ανοίξει νωρίς το σκορ στο 9΄ με τον Κατσικοκέρη όταν ο Λεάλ έβγαλε την σέντρα από αριστερά και ο 23χρονος επιθετικός του Εργοτέλη με κοντινή προβολή έκανε το 0-1 για την ομάδα του.

Ο σκόρερ της κρητικής ομάδας απώλεσε μεγάλη ευκαιρία στο 15΄ για να κάνει δύο τα τέρματα του Εργοτέλη και να του δώσει από το ξεκίνημα του αγώνα τον τίτλο του φαβορί για τη νίκη.

Στο 33΄ ήρθε η ισοφάριση από τους γηπεδούχους με ένα πέναλτι που είδε μόνο ο διαιτητής Κωνσταντινέας που από πολύ μακριά είδε ότι υπήρχε ανατροπή του Μαζνόφ από τον Χίμπλιγκερ. Ο Ιωάννου ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το 1-1 δίνοντας νέα τροπή στο παιχνίδι.
Λίγο πριν κλείσει το πρώτο μέρος και πιο συγκεκριμένα στο 44΄ ο Εργοτέλης έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστής λόγω αποβολής του Τζούνιορ με απευθείας κόκκινη κάρτα λόγω του ότι σήκωσε ψηλά το πόδι του και στο κατέβασμα βρήκε τον Χάμπλ στο κεφάλι.

Η απώλεια του Τζούνιορ όπως ήταν φυσικό επηρέασε τους παίκτες του Εργοτέλη στο δεύτερο ημίχρονο με την άμυνα να «πελαγοδρομεί» και σε μια σέντρα του Αγρίτη από τα δεξιά στο 55΄ ο Ιωάννου να βρίσκεται εντελώς αμαρκάριστος στην περιοχή και με κοντινή προβολή να κάνει την πλήρη ανατροπή και να δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του με 2-1.

Σαν να μην έφταναν όλα τα προβλήματα στον Εργοτέλη ο Λεάλ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς αποχώρησε και στη θέση του πέρασε ο Μπούντιμιρ που δεν κατάφερε όμως να παραβιάσει την εστία του Γκαλίνοβιτς που πέρασε ένα εύκολο δεύτερο ημίχρονο όπως και ο Καβουσάκης όμως από πλευράς Εργοτέλη καθώς το θέαμα στο δεύτερο μέρος ήταν κάκιστο .

Κέρκυρα (Χ. Γκράθια): Γκαλίνοβιτς, Γκουστάβο, Κοντοδήμος, Βενέτης, Βέντσελ, Οσμάν, Χάμπλ, Αγρίτης (88\’ Γραμμόζης), Καλατζής (72\’ Γιάντσης), Ιωάννου (83\’ Λοβίν), Μαζνόφ.

Εργοτέλης (Ν. Καραγεωργίου): Καβουσάκης, Γιαλούσης, Χίμπλιγκερ, Βίσιο, Κατσικοκέρης (78\’ Κουτσιανικούλης), Σίλβα Ζούνιορ, Μπέτο, Φραγκουλάκης (68\’ Χρυσοφάκης), Σαρρής, Λεάλ (61 λ.τ. Μπούντιμιρ), Σασβιασβίλι.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook