Η Βανέσα Αδαμοπούλου επιστρέφει… μέσω Ρουμανίας. Κυκλοφόρησε ένα νέο, χορευτικό τραγούδι, το οποίο ερμηνεύει μαζί με γνωστό Ρουμάνο τραγουδιστή και ήδη είναι επιτυχία στη συγκεκριμένη χώρα.

Η γνωστή τραγουδίστρια, την οποία πρωτογνωρίσαμε στην ταινία «Σειρήνες στο Αιγαίο», όπου τραγουδούσε το hit «Πάνω στην τρέλα μου», είχε αρκετό διάστημα να βγάλει κάτι νέο. Πριν από λίγο καιρό όμως, έβαλε τέλος στην ηθελημένη αποχή της από τη δισκογραφία και μας ξάφνιασε με ένα καινούργιο τραγούδι.

Πρόκειται για το αγγλόφωνο κομμάτι «Oh La La» σε μουσική και στίχους των Άρη Καλημέρη και Alex Dario, που τραγουδάει μαζί με τον Ρουμάνο τραγουδιστή Marcko. Μάλιστα, την περασμένη εβδομάδα η Βανέσα Αδαμοπούλου πήγε στη Ρουμανία και εμφανίστηκε σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές με σκοπό την προώθηση της νέας δουλειάς της.

«Η Βανέσα κάνει μια νέα αρχή, που βασίζεται στη συνεργασία της με τον γνωστό μάνατζερ και συνθέτη Άρη Καλημέρη. Ήδη φάνηκε το πρώτο θετικό αποτέλεσμα της καλής χημείας τους και σίγουρα στο μέλλον θα έχουμε και άλλα τραγούδια με μεγάλη απήχηση όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό…» λέει στην «Espresso της Κυριακής» πηγή από το περιβάλλον της τραγουδίστριας.

Το τραγούδι κυκλοφορεί από δισκογραφική εταιρεία που εδρεύει στη Ρουμανία και σύντομα αναμένεται η ελληνική του έκδοση αλλά και το βιντεοκλίπ.

Όσο για τα προσωπικά της, η Βανέσα Αδαμοπούλου συνεχίζει να είναι ερωτευμένη με τον Ιωάννη Παπαζήση, παρ’ όλες τις φήμες που τους θέλουν κατά καιρούς να έχουν χωρίσει.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook